Προβλέψεις εβδομάδας για τα ζώδια. 20-26 Μαρτίου

Προβλέψεις εβδομάδας για τα ζώδια. 20-26 Μαρτίου

Η προτελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με την αλλαγή του ζωδίου. Ο Κριός θα αναστατώσει το βόλεμα και την τεμπελιά όλων. Οι αισθηματικές σχέσεις θα επανεκκινήσουν αλλά τα οικονομικά θέματα θα αποκαλύψουν την δυναμική τους. Οι νέοι έρωτες της Άνοιξης, θα εισβάλουν και αυτοί στην ζωή των μοναχικών.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Εσείς είστε αυτοί που ξεκινάτε τον χορό των εξελίξεων, σε όλον τον νέο αστρολογικό κύκλο. Άρα είστε και οι πρώτοι που θα πιστωθούν, και τα οφέλη στην αγάπη και στην υλική άνεση. Οι σχέσεις που έχουν κάνει το πρώτο κύκλο τους, τώρα και μέσα στον μήνα που τρέχει, τα ταίρι θα συζητήσουν και για επόμενες δεσμεύσεις. Οι όσοι μόνο του ζωδίου, θα έχουν προτάσεις από καινούργια άτομα.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Νερού

Ταύρος: Μπορεί τα αστρολογικά να είναι μέτρια πάνω από τον ζωδιακό σας οίκο, αλλά το ευχάριστο είναι ότι όλα από την νέα εβδομάδα, αλλάζουν. Οι σύντροφοι που είχαν διαπληκτιστεί, μέσα από την πολύτιμη βοήθεια των τρίτων, θα καταφέρουν, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην αγάπη τους.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: Είσαστε σίγουρα σε μια περίεργη φάση, που το μόνο που επιθυμείτε, είναι να μείνετε μόνο με τις σκέψεις σας, και τα αληθινά σας συναισθήματα, και να πάρετε τις αποφάσεις, που θα σας φέρουν και πάλι σε ορθή πορεία μέσα στην σχέση.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια της Γης

Καρκίνος: Είσαστε απίστευτα κουρασμένοι, με το να εξηγήσετε σε όλους τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, και σας επηρεάζει τόσο πολύ στην υπόλοιπη σας καθημερινότητα. Αυτό σαν στάση, είναι σίγουρα λάθος. Τις λύσεις θα τις βρείτε με τον άνθρωπο σας.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Νερού

Λέων: Είσαστε πάνω σε εξελίξεις που πρέπει να ολοκληρωθούν, πριν λήξει αυτός ο μήνας. Όλα έχουν σταθεροποιηθεί, πια, στον οικονομικό σας τομέα και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε την ευθεία σας, μέσα στον δεσμό σας. Για πολλούς από εσάς, η Άνοιξη θα εισέλθει, με προτάσεις γάμου και όχι μόνο.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Αέρα

Παρθένος: Το να συγκρούεστε με τον άνθρωπο σας δεν είναι λύση. Αυτό είναι και κάτι που το σκέφτεστε αλλά και θα πρέπει, άμεσα να το διορθώστε. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες μόνο σε πρόβλημα, μπορούν να σας φέρουν. Κάντε τις προτάσεις σας, και αναμείνατε.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια της Γης

Ζυγός: Είσαστε σε μια φάση ζωής, που έχετε δει και ακούσει ότι χρειαζόταν, προκειμένου να αποφασίσετε, για το μέλλον την σχέσης σας. Οι μέρες του Κριού σας δίνουν και ένα προβάδισμα στο εργασιακά – οικονομικά σας ζητήματα. Γενικά, όλα καλυτερεύουν.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια της Φωτιάς

Σκορπιός: Αν ψάχνετε για δικαιολογία, για να μιλήσετε σε κάποιο πρώην ταίρι σας, βρείτε την λοιπόν, και κάτω από τις καταπληκτικές όψεις του Δία- Αφροδίτης, κάντε την κίνηση σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα καταφέρετε τους αισθηματικούς σας σκοπούς.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Νερού

Τοξότης: Μπορείτε πια να πάρετε μια βαθιά ανάσα, από τα οικονομικά που τόσο καιρό σας απασχόλησαν, και να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας, που έχει την καλή διάθεση να κάνετε κάποια πράματα επιτέλους μαζί. Η Άνοιξη εισέρχεται και με πολλές εκπλήξεις.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Είσαστε αυστηροί με τον άνθρωπο σας, και αυτό όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει ρωγμές μέσα στην σχέση σας. Μην το πολυτραβάτε, γιατί με τόσους ανάδρομους πλανήτες, όλα είναι πιθανά. Τα ζευγάρια που σκέφτονται την επισημοποίηση, καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι το Καλοκαίρι.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια της Γης

Υδροχόος: Είναι ξένα για εσάς, τα επιθετικά λόγια και οι παράλογες συμπεριφορές. Ωστόσο αν βιώνετε κάτι τέτοιο, μέσα στην σχέση σας έχει έρθει η ώρα να βάλετε τα όρια σας. Αυτοί που βρίσκονται σε χιλιομετρική απόσταση, λίαν συντόμως θα συναντηθούν.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Πολλά τα λόγια και οι δράσεις που έχετε προβάλει στον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να τον βοηθήσετε, να πάρει πιο άμεσα τις αποφάσεις του για την πορεία σας. Μέχρι τότε αφιερώστε χρόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση και προσωπική ψυχαγωγία.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια του Αέρα