Προβλέψεις Εβδομάδας 16-22 Ιανουαρίου

Προβλέψεις Εβδομάδας 16-22 Ιανουαρίου

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου

Η καινούργια εβδομάδα δηλώνει από τις πρώτες κιόλας ημέρες της, την δυναμική της πάνω σε υποθέσεις ερωτικών και οικονομικών, που ίσως και να εκκρεμούν από την προηγούμενη σε σεζόν. Ο Ήλιος περνάει πάνω στον αέρινο Υδροχόο, και δίνει μια πιο έντονη χροιά σε λόγια και δράσεις. Πολλές και οι εμφανίσεις από το παρελθόν, που θα παραξενέψουν όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την νέα εβδομάδα:

ΚΡΙΟΣ: Μην κοιτάζετε τις καταστάσεις που ανήκουν στο άτυχο παρελθόν. Έχετε φυσικά την τάση να μην ξεμπλέκετε εύκολα, όμως αυτή η λογική και αντίληψη, σας κρατάνε γειωμένους σε ένα παρόν χωρίς μέλλον. Ο κυβερνήτης σας από την ισχυρή του θέση, θα σας δώσει πάμπολλες ευκαιρίες για να διεκδικήσετε επαγγελματικά επιτυχίες ακόμη και να φύγετε για κάτι μεγαλύτερο στο εξωτερικό. Ερωτικά ζητήματα, θα σας απασχολήσουν από την ώρα που θα έρθει η εποχή του Υδροχόου

ΤΑΥΡΟΣ: Επιζητείτε σε οτιδήποτε και αν κάνετε, μια ασφάλεια και μια καλή διάθεση από τους τρίτους προς εσάς. Οι επικοινωνίες με το παρελθόν σας, θα ξαναξεκινήσουν και μέχρι να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία, σε αγάπες που πραγματικά το αξίζουν. Πολλά τα ευχάριστα ανακοινωθέντα, σε ζητήματα εργασίας και οικογενειακών σας υποθέσεων. Επίσης, μια παραπάνω προσοχή στα έκτακτα έξοδα του νέου ζωδιακού μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν είστε αυτήν την εποχή, και για πολλές διαπραγματεύσεις. Είσαστε ήδη υπερβολικά κουρασμένοι, από τρίτα θέματα που ακόμη εκκρεμούν και πρέπει σίγουρα να ασχοληθείτε και μαζί τους. Αισθηματικά θέματα που σας πονούν, δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να συνεχιστούν. Οι προσεχτικοί σας χειρισμοί, θα σας δώσουν και τις λύσεις. Νέες συνεργασίες που θα σας προκύψουν, ίσως και να χρειαστεί να τα διπλοτσεκάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις σας πια! Ο τρέχον μήνας είναι γεμάτος, από εκπλήξεις που θα σας κάνουν να πάρετε τις αποφάσεις σας σε ζητήματα αισθηματικών δεσμεύσεων. Τα αστρολογικά δεδομένα είναι υπέρ σας και σε υποθέσεις που ακουμπούν εργασία και γενικότερα την καριέρα. Ευνοούνται δρομολόγια για ιδιαίτερες συναντήσεις – επαγγελματικά ραντεβού, ακόμη και ταξίδια στο εξωτερικό για μετοίκηση και σπουδές.

ΛΕΩΝ: Πολλά αυτά που σας αναστατώνουν, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αισθάνεστε μόνοι σας, αλλά το ζωδιακό σας Βασιλικό αίμα, μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Οι σχέσεις που δεν αντέχουν να σας κάνουν πια ευτυχισμένους, θα τις αφήσετε πίσω σας. Νέοι έρωτες θα στείλει η Αφροδίτη από τον Κριό περοσεχώς. Μεγάλες οικονομικές επιτυχίες, θα ανακύψουν μέσα από τις πολύμηνες δράσεις και προσπάθειες σας. Προτάσεις και για νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά τα άτομα, που έχουν μαζευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην κοινωνική σας ζωή, κάτι που σίγουρα σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μέσα σε όλα αυτά σας πλησιάζει και ένας καινούργιος έρωτας, που θα σας ανανεώσει εκ των έσω. Οι δεσμευμένοι, θα θελήσουν από τα μέσα του μήνα και μετά, να κάνουν περισσότερο για τον δεσμό τους. Ίσως μια περαιτέρω δέσμευση, ένα παιδί, μια μεγάλη αγορά. Σε αυτά θα έχετε και την υλική υποστήριξη, από τις επαγγελματικές σας δράσεις

ΖΥΓΟΣ: Τα άστρα έχουν συμφωνήσει ότι αυτός ο μήνας, θα είναι ο καλύτερος του έτους. Οι αισθηματικές σχέσεις, που είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, θα οδηγηθούν και σχετικά γρήγορα σε δεσμεύσεις. Εκκρεμότητες σε διαζύγια και περιουσιακά θα τερματιστούν και θα σας δικαιώσουν. Τα ζευγάρια που έχουν στο μεταξύ τους μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, θα αποφασίσουν, να βρουν τις πρακτικές λύσεις για να έρθουν σε φυσικό επίπεδο πιο κοντά πλέον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ότι έχετε να κάνετε, κάντε το τώρα, που ο Ήλιος από την νέα θέση του, είναι υποστηρικτής σας. Συναισθηματικές υποθέσεις που σας πονούν, δεν θα πρέπει πια να επιτρέψετε να συνεχιστούν. Λόγια και κινήσεις, που έμειναν στο πάγο, θα πρέπει και με δική σας πρωτοβουλία, να περάσουν σε ένα επόμενο στάδιο ή απλά πια να τερματιστούν. Συνεργασίες και νέες προτάσεις, που θα πέσουν στο τραπέζι των συνομιλιών, θα πρέπει να τις σκεφτείτε εις βάθος, πριν απαντήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα. Σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Ήλιος έρχεται στον δικό σας ζωδιακό οίκο και σας προσφέρει, όλα αυτά που ζητάτε. Η Αφροδίτη σας κάνει όλα τα χατίρια. Οι αισθηματικές περιπέτειες, θα τερματιστούν και εσείς θα κάνετε τις τελικές σας επιλογές. Πολλές και οι σχέσεις, που μέσα σε αυτό το έτος θα περάσουν σε ένα πιο επίσημο επίπεδο. Χρηματοοικονομικά είστε ευνοημένοι και ακόμη περισσότερο, το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Προτάσεις και για ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαστε από τα πιο δυνατά ζώδια, και το σύμπαν μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σας δώσει δώρα και επιτυχίες. Οι δεσμοί που πραγματικά άντεξαν τα λάθη και τις δύσκολες στιγμές, θα περάσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, γάμο – οικογένεια – συγκατοίκηση. Όσοι έχουν διατηρήσει την μοναξιά τους, για λόγους ερωτικής απογοήτευσης, είναι πια μόνο θέμα ελάχιστου χρόνου για να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο. Επαγγελματικά σχέδια, θα σας αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρατηρείτε τα πάντα, και μένετε αμέτοχοι μέχρι εσείς να βρείτε το κατάλληλο χρονικό σημείο, για να κάνετε την κίνηση σας. Από το τρίτο δεκαήμερο του Ιναουαρίου, πολλά θα βελτιωθούν μέσα στην ερωτική σας ζωή. Ακόμη και ο μόνοι του ζωδίου, θα λάβουν προτάσεις από νέο κόσμο. Γενικότερα η κοινωνικής ας ζωή, θα γεμίσει καινούργιες φιγούρες. Υποστήριξη θα λάβετε, από συνεργάτες και οικονομικές σας κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ: Έχετε αντιμετωπίσει τον προηγούμενο μήνα, πολλές δυσκολίες. Αυτό όμως είναι μια ανάσα πριν λήξει σαν καθεστώς. Όλος ο νέος ζωδιακός μήνας, σας δίνει την δυναμική, για να ξεκινήσετε ότι επιθυμείτε και σε όποιον τομέα χρειάζεται και αυτό να έχει επιτυχία. Οι συναισθηματική δεσμοί, είναι ώριμοι πια για να περάσουν σε μια φάση επισημοποίησης. Πολλά και τα εκκρεμή διαζύγια – καταστάσεις σχετικές, που θα ολοκληρωθούν με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Λεφτά, τύχη και καινούργιες εργασιακές συμφωνίες, είναι στο πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων.