Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός:  Το Πέντε Καρό

Σκεφτείτε σε πιο έντονους ρυθμούς τι θέλετε αυτό το διάστημα να συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή, και όλα να εξελιχθούν καλύτερα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ταύρος: Το Εφτά Καρό

Δεν μπορείτε να έχετε κανένα παράπονο εσείς. Χρήμα και αγάπη υπάρχουν στην ζωή σας. Αυτό που θα πρέπει όμως να σκεφτείτε είναι τι θέλετε εσείς και κάνετε πια και με ποιον.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Δίδυμοι: Το Έξι Σπαθί

Υπάρχουν πολλοί στα γύρω περιβάλλοντα σας, που επιθυμούν να σας κερδίσουν και να σας κάνουν μόνιμο ταίρι τους. Εσείς κρατήστε ψηλά τις προδιαγραφές σας και μην στέκεστε στις μετριότητες.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Εσείς τα έχετε με όλους καλά και αυτό είναι που πάντα σας κάνει αξιαγάπητους. Πολύς νέος κόσμος έχει την ανάγκη να σας φέρει και μέσα στον κοινωνικό του κύκλο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: Το Δύο Μπαστούνι

Οι επιθυμίες σας από αυτήν την εβδομάδα και πριν το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά. Αυτό που πρέπει να βελτιώσετε είναι και η προσωπική σας ζωή.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: Το Πέντε Μπαστούνι

Δεν θέλετε να μένετε μέσα σε σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται σε αληθινά συναισθήματα. Κάτι ανάλογο θα χρειαστεί να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας άμεσα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Το Οχτώ Σπαθί

Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν. Αυτό θα σας δώσει και περισσότερο χρόνο και χώρο να σκεφτείτε, τι πρέπει άμεσα να διορθώσετε μέσα στην σχέση σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Σκορπιός: Το Εννέα των Κυπέλλων

Είστε στα καλύτερα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να γοητεύσετε πολύ κόσμο, αλλά πιο πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Εννέα Καρό

Οι φίλοι σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε. Μην τους παραμελείτε σε κάθε φλερτ που σας προκύπτει. Και μην ξεχνάτε…υπήρχαν και πριν από τους έρωτες σας και θα υπάρχουν και μετά από αυτούς.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αιγόκερως: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Έχετε μεγάλη εύνοια αυτήν την εποχή σε υποθέσεις ερωτικών και αισθηματικών. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: Το Τρία Σπαθί 

Μπορεί και αυτή η παρατεταμένη εποχή μοναξιάς, να σας έχει βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και τις εσώτερες σας επιθυμίες. Οι έρωτες θα έρθουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Δέκα Καρό

Το κυνήγι της αγάπης δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το μετριάσετε. Όποιος σας θέλει, ας κάνει τον κόπο να σας πλησιάσει.

Έρωτας: ****/*

Δυναμική ημέρας: 4/5