Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία – Πέμπτη 30/03

Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία – Πέμπτη  30/03

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Το Έξι Μπαστούνι

Δεν χρειάζεται να λέτε για τα αισθήματα σας, σε άτομα που μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε βάλει μέσα στην ζωή σας. Από το παρελθόν, έχετε πάρει πολλά μαθήματα για τις επιπολαιότητες σας. Είναι και καιρός πια να προστατέψετε τον εαυτό σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος:  Το Δέκα Καρό

Αν όλα έχουν πια ξεχαστεί από το μυαλό σας, εν σχέση με κάποια παλιά σας αγάπη, πραγματικά θα ήταν λάθος σας, να ψάξετε το τότε, μόνο και μόνο για λόγους περιέργειας και σύγκρισης. Σίγουρα είναι λάθος. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν νέα πρόσωπα να τους πολιορκούν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Δίδυμοι: Το Τέσσερα Σπαθί

Φυσικά και δεν έχετε ξεχαστεί εσείς. Ακόμη σας αγαπάει το εν λόγω άτομο, απλά έχει κάποια νεύρα, αλλά ευτυχώς, επειδή του λείπετε, θα κάνει την κίνηση του για να τα ξαναβρείτε άμεσα. Αυτήν την φορά θα είστε καλύτερα από ποτέ.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: Το Εφτά Κούπα

Δοκιμάζεται το μυαλό σας με όλα αυτά που συντελούνται στην ζωή σας. Νέος κόσμος υπάρχει και σας προκαλεί αισθηματικά για να εμπλακείτε σε κάτι καινούργιο. Ταξίδια, γάμοι και μεγάλες αγορές μπορούν, να ξεκινήσουν ήδη από αυτές τις ημέρες

Δυναμική ημέρας: 5/5

Λέων: Το Οχτώ Καρό

Υπάρχει άτομο, που σας κρυφοκοιτά με έρωτα καταπιεσμένο. Το ξέρετε. Ίσως φίλος, ίσως συνεργάτης, ίσως μια παλαιότερη ιδιαίτερη γνωριμία. Θα κάνει κίνηση για ξεκαθάρισμα. Μπορεί να είναι και μια ιστορία μισοτελειωμένη, που μόνο τώρα μπορεί να σας πλησιάσει.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος:  Το Εννέα Μπαστούνι

Η ζήλια που έχετε για το άλλο πρόσωπο, τον σύντροφο του και την ζωή τους, απλά σας καθυστερεί από την δική σας ζωή. Ωστόσο, λίαν συντόμως θα ακούσετε νεότερα τους, ίσως και για απομάκρυνση του ζευγαριού. μόνο τώρα μπορεί να σας πλησιάσει.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ζυγός: Ο Άσσος Καρό

Αυτό το άτομο που είναι στο μυαλό σας, δεν σας αγνοεί, απλά δεν είναι ακόμη ώριμες οι συνθήκες της ζωής του, για να κάνει το επικοινωνιακό βήμα και να σας πλησιάσει. Θα γίνει. Πολλές οι ερωτήσεις που θα σας γίνουν και ο απαντήσεις, που πρέπει να δώσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός:  Το Εφτά Σπαθί

Δεν ονομάζεται χωρισμός αυτό που ζείτε. Είναι μια ακόμη φάση απομάκρυνσης. Είστε μέσα στην καρδιά του ατόμου, που εντός των επόμενων ημερών, θα το ξανασκεφτεί και θα σας πλησιάσει με λόγια απολογητικά και αγάπης.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Εννέα Κούπα

Υπάρχουν τελικά αρκετά άτομα στο μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αυτό όμως μέσα στο επόμενο διάστημα, τείνει να τελειώσει. Αυτός που έφυγε, θα γυρίσει μετανιωμένος και θα ζητήσει ευκαιρίες και την αγάπης σας και πάλι.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αιγόκερως: Το Έξι Καρό

Μην πείτε τίποτα παραπάνω αυτήν την εποχή. Δεν χρειάζεται, καθώς η άλλη πλευρά, ήδη γνωρίζει ότι σας έχει πληγώσει. Λίγη αναμονή, και εκπλήξεις, επικοινωνίες θα έρθουν. Θα ξαναγίνεται ζευγάρι και πλέον με τους δικούς σας μόνο όρους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: Το Εφτά Κούπα

Μπορεί να έχουν γίνει άσχημοι τσακωμοί, αλλά αυτό δεν είναι τελικά αρκετό για να σας χωρίσει. Η μοίρα σας θέλει μαζί, ακόμη και αν έχουν προκύψει άλλες καταστάσεις – αποστάσεις – δεσμεύεις. Από τις ερχόμενες ημέρες, όλα θα ανατραπούν και εσείς θα είστε σε κοινή πορεία.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Εννέα Σπαθί

Είναι όντως τα πράματα ανακατωμένα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα λυθεί μέσα από την έλευση νέου ατόμου κύρους, που θα εισέλθει στην ζωή σας, και θα σας την αλλάξει προς το καλύτερο. Οι σκέψεις για το άσχημο παρελθόν, θα χαθούν.

Δυναμική ημέρας: 5/5