Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία – Τετάρτη 22/03

Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία – Τετάρτη 22/03

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το  Τέσσερα Σπαθί

Κάποιος προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το διαπιστώσετε και πρακτικά τις επόμενες ημέρες. Ίσως αυτό να έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν. Κρατήστε την επιφύλαξη σας… σε υποσχέσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Το Εννέα Σπαθί

Είσαστε μπροστά σε πολλά θέματα οικονομικά, και καλείστε να τα λύσετε. Αυτό θα είναι εύκολο, καθώς θα έχετε βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε, ίσως και από τον άνθρωπο σας. Ειδικά εσείς που επιθυμείτε να δεσμευτείτε, θα το καταφέρετε μέσα στην Άνοιξη.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Ο Άσσος Σπαθί

Πολλά τα ζητήματα, που έχουν προβάλει μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει από την δική σας την πλευρά, να το δείτε πιο σφαιρικά, και ίσως να έχει έρθει και η ώρα να λήξετε και τις επικοινωνίες με το παρελθόν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Το Εφτά Σπαθί

Όλα έχουν τον χρόνο τους για να  γίνουν. Εσείς θα πρέπει αυτή την θετική εποχή να ασχοληθείτε πιο έντονα και συστηματικά με την εργασία και τον κοινωνικό σας κύκλο. Από τον καινούργιο μήνα του Απριλίου, οι παλιές αγάπες θα ενεργοποιηθούν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Το Δέκα των Μπαστουνιών

Θα ξαφνιαστείτε με όλα αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε από τους φίλους σας. Υπάρχει κάποιος στον κύκλο σας, που θα ήθελε να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Οι μέρες θα ξετυλίξουν και ιστορίες, ακόμη ανοιχτές από το παρελθόν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος: Το Εννέα των Δηναρίων

Έχετε πάρει την απόφαση, οι περισσότεροι, είτε να μείνετε μόνοι σας, είτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας. Πολλά και τα εξωγενή θέματα που θα πρέπει να λύσετε. Οικονομικές ειδήσεις που σας έρχονται, σας ευχαριστούν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ζυγός: Το Εφτά των Κυπέλλων

Δοκιμάζεται το μυαλό σας με όλα αυτά που συντελούνται στην ζωή σας. Νέος κόσμος υπάρχει και σας προκαλεί αισθηματικά για να εμπλακείτε σε κάτι καινούργιο. Ο κυβερνήτης σας σε μεγάλη κινητικότητα,  σας δίνει υποστηρικτικές όψεις που θα ανεβάσουν και πάρα πολύ και στην καριέρα σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Δέκα των Μπαστουνιών

Είσαστε ασταμάτητοι σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Αυτό βέβαια κατά καιρούς το πληρώνετε, αλλά αυτό είναι και το παρορμητικό – κλασσικό στοιχείο της προσωπικότητας σας. Και κάπως έτσι σας δέχονται αυτοί, που σας αγαπούν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Τέσσερα των Σπαθιών

Δεν μπορείτε να μένετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Έχετε αφήσει άπειρες εκκρεμότητες, που συνεχώς βάζουν φρένο στα κοινά σας σχέδια. Οργανωθείτε και βάλτε μια προτεραιότητα, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Έξι των Δηναρίων

Όπου και να καταλήξετε εσείς και πάλι …δεν θα είστε ευχαριστημένοι. Είναι μια εποχή που θα πρέπει να ασχοληθείτε, πολύ πιο ενεργά με τον άνθρωπο που σας εμπνέει τελικά εμπιστοσύνη. Αφήστε το παρελθόν, επιτέλους να σας προσπεράσει.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Το Οχτώ των Μπαστουνιών

Υπάρχει μια αγωνία μέσα στην καρδιά σας, για όλα αυτά που δεν γίνονται μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως σε αυτό να φταίει και η στασιμότητα που αντιλαμβάνεστε από την πλευρά του συντρόφου σας. Από τις επόμενες ημέρες, κάντε τις συζητήσεις σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Πέντε των Σπαθιών

Όλα, εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε και με άνεση. Η αναμενόμενη ισορροπία, που ζητάτε στην εργασιακή σας ζωή, είναι σχεδόν παρούσα και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε και τον κατάλληλο σύντροφο ζωής. Σίγουρα ξεχάστε τις ιστορίες του παρελθόντος.

Δυναμική ημέρας: 5/5