Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Κυριακή 19 Μαρτίου

Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Κυριακή 19 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Ο Άσσος των Κυπέλλων

Οι ματιές κάποιου έχουν πέσει στην αντίληψη σας και δεν σας είναι αδιάφορες. Κάντε πρώτα την προσωπική σας έρευνα και αν τελικά υπάρχει πρόσφορο έδαφος, τότε λειτουργείστε με σοβαρότητα και διπλωματικό τρόπο…μόνο!

Δυναμική ημέρας: 4/5


Ταύρος: Το Εννέα Καρό

Το πάθος που κυριαρχεί στην ζωή σας, συμπεριλαμβάνει και καταστάσεις που λίαν συντόμως θα πρέπει να αποσαφηνίσετε, και πρώτα στον εαυτό σας. Αν είστε μπλεγμένοι με ακατάλληλα άτομα, πάρτε άμεσα τις τελικές σας αποφάσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Δίδυμοι: Το Δύο των Σπαθιών

Δεχτείτε και μια άλλη γνώμη. Αυτήν του συντρόφου σας. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας, γίνεται μόνο αυτό που επιθυμείτε εσείς. Αυτό πρέπει να αλλάξει και οι ισορροπίες να επανέλθουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Καρκίνος: Το Δύο των Κυπέλλων

Διαλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε όλα αυτά που σας προτείνονται και σε αυτά που πραγματικά, σας ταιριάζουν και σας αρέσουν. Δύσκολο μεν να βρεθεί η ποιότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε που θα την συναντήσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Λέων: Το Οχτώ Καρό

Τα υπερβολικά σας λόγια, κάποιους τους κάνουν να χτίζουν ανώγεια και κατώγεια. Αν τελικά σας ενδιαφέρει το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, απλά περιφρουρήστε την σχέση σας και μην αφήνετε περιθώρια για τρίτες παρεμβολές.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Παρθένος: Το Έξι των Σπαθιών

Είσαστε σε μια μόνιμη ένταση και καυγάδες με τον άνθρωπο σας, και αυτό πρέπει σίγουρα  να τελειώσει. Μέχρι τότε πολλές πληροφορίες και νέα άτομα θα έρθουν στο κατώφλι σας. Ίσως και κάτι από το παρελθόν σας που θα σας προκαλέσει την προσοχή.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ζυγός: Το Έξι των Μπαστουνιών

Ένας είναι ο βασικός ‘νόμος’ που διέπει τις ερωτικές σχέσεις. Η πίστη στην εν λόγω επιλογή του συντρόφου. Αν αυτό έχει καταπατηθεί, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στις εν λόγω ισορροπίες. Ίσως και κάποιος να έχει βαρεθεί.

Δυναμική ημέρας: 4/5


Σκορπιός: Το Τρία των Μπαστουνιών

Έχετε στην διάθεση σας λίγο χρόνο μέχρι να δώσετε τις απαντήσεις που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας. Σκεφτείτε και αν τελικά έχετε δει όλες τις παραμέτρους αυτής της σχέσης και συμφωνείτε, τότε απαντήστε αυτό που λέει η καρδιά σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Τοξότης: Το Πέντε Καρό

Κάποιος που σας είχε απορρίψει στο παρελθόν, έχει ήδη αρχίσει και καταστρώνει ένα αισθηματικό σχέδιο για να σας κατακτήσεις. Αυτό ο ερωτικός κυβερνήτης σας, σας έχει ακόμη πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Αιγόκερως: Το Οχτώ Καρό

Είναι πολλά αυτά που θέλει το ταίρι σας, να σας εκφράσει εν σχέση με την κοινή σας πορεία, που μέχρι τώρα έχει μόνο άσχημα επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Ίσως και να έχει και δίκιο. Διορθώστε και συνεχίστε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Υδροχόος: Το Έξι των Μπαστουνιών

Από τον φιλικό ή τον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξει ένα φλερτ ή μια διακριτική πολιορκία, που θα σας ξενίσει. Αν σας ενδιαφέρει, δράστε διακριτικά μακριά από τα τρίτα μάτια. Αν το αντίθετο, βάλτε ένα άμεσο και κατανοητό στοπ.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ιχθείς: Το Δέκα των Κυπέλλων

Όλα τα έχετε βάλει να λειτουργούν υπέρ σας. Άρα δεν θα πρέπει αυτήν την εποχή και με ένα δύσκολο αστρολογικό σκηνικό πάνω από το κεφάλι σας, να ολιγωρήσετε και να χαθούν οι κόποι σας. Προσοχή και στις ευαίσθητες ισορροπίες της σχέση σας.
Δυναμική ημέρας: 5/5