Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 08/04

Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 08/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Τέσσερα Σπαθί

Αν δεν επιθυμείτε να μείνετε μόνοι σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι αν φύγετε άμεσα από σχέσεις και κάθε είδους συσχετισμό, με άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν τελικά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος:  Το Εφτά Κούπα

Είσαστε μέσα σε πολλά θέματα μπλεγμένοι. Οικονομικά, οικογενειακά, εργασιακά, και το μόνο που λείπει, είναι η δική σας προσωπική ζωή, να βρει και πάλι τους ρυθμούς της.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Δίδυμοι: Το Οχτώ Καρό

Αποφασίστε ποιος είναι πιο κοντά στην καρδιά σας και σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Όλοι οι άλλοι, θα πρέπει να φύγουν από τους δρόμους σας. Μόνο σας καθυστερούν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: Το Εννέα Μπαστούνι

Είσαστε μέσα σε όλα, και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα και ανάμεσα σε πολλούς και καλούς φίλους.  Από τον καινούργιο μήνα του Ταύρου , θα έχετε και τις γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν σε ερωτικές εξελίξεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Λέων: Ο Άσσος Καρό

Μην κάνετε πίσω στα θέλω και τις ανάγκες σας, μόνο και μόνο, για να είστε αρεστοί στον άνθρωπο που σας γοητεύει. Σκεφτείτε πιο πρακτικά και για τα δικά σας οφέλη.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος:  Το Εφτά Σπαθί

Είσαστε μέσα σε βαθιές και ώριμες πια σκέψεις, για το τι πρέπει να γίνει σε εργασιακά θέματα και ερωτικές καταστάσεις, που μεταξύ τους, δεν είναι πια συμβατά. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ζυγός: Το Εννέα Κούπα

Δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται να κάνετε περισσότερο. Είσαστε πια πλήρως αντιληπτοί, από το άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Η εβδομάδα, σας έχει εκπλήξεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός:  Το Έξι Καρό

Μην κυνηγάτε κανέναν, όσο πολύ και να σας αρέσει. Δείξτε με τον καλό – διακριτικό σας τρόπο, το ενδιαφέρον σας και μετά, επιτρέψτε στους άλλους να κάνουν, όποτε θέλουν, το βήμα τους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Εννέα Σπαθί

Δεν θα πρέπει να κάνετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος πάλι. Η ερωτική σας αδυναμία, προς το ιδιαίτερο άτομο, που ακόμη αγαπάτε, ίσως και να πρέπει κάποια στιγμή να περιοριστεί.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Αιγόκερως: Το Εφτά Κούπα

Πολλές και ύποπτες οι ερωτήσεις, που επιθυμεί το ταίρι σας, να σας κάνει, για το παρελθόν σας. Τα πιο πιθανόν είναι, να έχει αντιληφθεί κάποια σχετική κινητικότητα. Προσοχή στις αποκαλύψεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: Το Έξι Μπαστούνι

Δεν μπορείτε να μένετε στάσιμοι, επειδή ο σύντροφος σας ζηλεύει. Θα πρέπει πριν φύγει ο Απρίλιος, να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Επιπροσθέτως, επικεντρωθείτε και στα οικονομικά σας.
Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Δέκα Καρό

Είσαστε στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Τα μάτια των τρίτων πέφτουν επάνω σας, και στο τώρα έχει έρθει η ώρα, για έναν καινούργιο και δυνατό έρωτα.

Δυναμική ημέρας: 5/5