Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Το Δύο Καρό

Είσαστε φορτωμένοι με πολλά ζητήματα, και το τελευταίο που ζητάτε, είναι επιπρόσθετοι καυγάδες με τον άνθρωπο σας.  Μπορείτε να δηλώσετε αυτά που θέλετε και πλέον να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά και τα λοιπά που σας απασχολούν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 Ταύρος: Το Εφτά Κύπελλο

Μια καλή ημέρα που θα καταφέρετε να κάνετε πολλά από τα λόγια σας πράξη, και αυτό να ενθουσιάσει τον άνθρωπο σας ή το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο τόσο καιρό. Σίγουρα και οι ελεύθεροι, θα έχουν τα τυχερά τους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: ο Άσσος Κύπελλο

Μια από τα ίδια. Άλλα λέτε εσείς και άλλα το ταίρι σας. Αυτό είναι μια κατάσταση που πρέπει άμεσα να επιλυθεί καθώς ουδείς, έχει την διάθεση των εντάσεων.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Καρκίνος: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Οι μέρες μέσα στον Μάρτιο σας έχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό πιο πολύ αφορά τους χωρισμένους  συντρόφους,  που θα καταφέρουν και με την βοήθεια των τρίτων, να φέρουν και πάλι στην αισθηματική τους καθημερινότητα τον άνθρωπο τους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Λέων: Το Οχτώ Σπαθί

Η μόνιμη σας τάση για αλλαγές και εξορμήσεις, έχει κάνει τον σύντροφο σας να είναι απέναντι σας καχύποπτος και ζηλιάρης. Αυτό όταν υπάρχει σχέση καλό θα ήταν να περιορίζεται.

Δυναμική ημέρας: 2/5

 Παρθένος: Το Έξι Μπαστούνι

Εσείς και τα ερωτικά σας παιχνίδια,  πρέπει να μαζευτούν αν τελικά αυτό που αποζητάτε είναι να κάνετε μια σοβαρή σχέση, η οποία να μπορεί να σας δώσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μια πιο μόνιμη δέσμευση.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ζυγός: Το Εννέα Καρό

Έχετε για ακόμη μια φορά μπλέξει το παρελθόν… μέσα στο παρόν σας. Αυτό είναι μια γενικότερη ανασφάλεια που έχετε και τελικά θα πρέπει να την προσπεράσετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5 

Σκορπιός: Το Εφτά Κύπελλο

Δεν είσαστε για απότομες και ριζικές αλλαγές αυτό το χρονικό διάστημα. Μπορεί να σας έχουν προτείνει πολλά και διαφορετικά, αλλά εσείς είστε αυτοί που τελικά αποφασίζετε τι και πότε θα το κάνετε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 Τοξότης:  Το Πέντε Κύπελλο

Μια σειρά από αποκαλύψεις θα σας έρθουν στα χέρια. Αυτό έχει να κάνει με μια ερωτική σας ιστορία από το παρελθόν. Ακούστε και πάρτε τις αποφάσεις σας με την ησυχία σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Αιγόκερως: Το Δύο  Σπαθί

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που ζείτε. Το παρελθόν σας κάνει προτάσεις για επανασύνδεση, το παρόν σας δίνει υποσχέσεις που σας προκαλούν, και εσείς στην μέση να ψάχνετε για απαντήσεις.  Ενεργοποιηθείτε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 Υδροχόος: Το Εννέα Καρό

Οι μέρες μέχρι τις 05/03, θα σας φανερώσουν πολλά μυστικά και κρυφές πληροφορίες, που θα σας αναστατώσουν μόνο ευχάριστα. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα πέσει στα χέρια σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5 

Ιχθείς: Ο Άσσος Καρό

Κινηθείτε με μέτρο και λογική. Πολλά αυτά που θα σας προτείνουν και εσείς πρέπει να σκεφτείτε πολλάκις. Σίγουρα και πάντα με γνώμονα τον προσωπικό σας συμφέρον.

Δυναμική ημέρας: 4/5