Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Πέμπτη 16/02

Προβλέψεις Τσιγγάνικη  Χαρτομαντεία Πέμπτη 16/02

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Ο Άσσος Καρό

Είσαστε ανάμεσα σε πολλές σκέψεις για την σχέση σας, που την βλέπετε κάθε μέρα να χάνει όλο και πιο πολύ το χρώμα της. Ασχοληθείτε λοιπόν πιο ενεργά. Αυτοί που είναι μόνοι, έχουν πολλά να περιμένουν αυτό τον μήνα του Φεβρουαρίου.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Το Εννέα Σπαθί

Έχετε πέσει με όλο σας το είναι, στην δουλειά και έχετε ξεχάσει τελείως τον άνθρωπο σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε κάτι, που θα τον χαροποιήσει και θα σας κάνει και τους δύο να αναζωογονηθείτε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Τρία των Κυπέλλων

Δυναμικές οι πράξεις σας, ειδικά στα οικονομικά σας που θα σας βγάλουν από την ύφεση την οποία περνάτε αυτό το χρονικό διάστημα. Υπάρχει και χώρος για αγάπη και νέο έρωτα στην ζωή σας. Προσπαθήστε το λοιπόν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Καρκίνος: Το Πέντε Μπαστούνι

Οι σχέσεις σας με το παρελθόν, θα πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουν ταμπέλα. Είτε θα είστε μαζί, είτε θα προχωρήστε στο πολλά υποσχόμενο παρόν – μέλλον σας. Η ζωή τρέχει μπροστά, και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Λέων: Το Έξι των Κυπέλλων

Η διάθεση σας είναι στο απόγειο. Πολύς κόσμος είναι κοντά σας και σας κάνει να αισθάνεστε και πάλι καλά ψυχολογικά. Μια ερωτική απογοήτευση, δεν μπορεί να είναι αρκετή, για να σταματήσει έναν Βασιλιά και την καθημερινότητα του.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 Παρθένος: Ο Άσσος Σπαθί

Έχετε καλούς φίλους δίπλα σας, και αυτό είναι κάτι που σας φτιάχνει την διάθεση, αυτήν την εποχή που είτε είστε μόνοι σας, είτε πια θέλετε να περάσετε σε τελικά ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σας ζωή.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ζυγός: Το Δύο Μπαστούνι

Αυτή η σχέση που έχετε, έχει όλες τις καλές προδιαγραφές, για να οδεύσει υπό όρους και προϋποθέσεις σε επίσημη δέσμευση. Αν ρυθμίσετε και τα οικονομικά  σας, τότε πραγματικά τίποτα δεν σας σταματά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Εφτά των Κυπέλλων

Οι τελευταίες ημέρες, σας βρήκαν σε μια αδράνεια σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό είναι κάτι που από την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να το παραμερίσετε και να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Τρία Καρό

Μην κάνετε υπερβολές σε αυτήν την καινούργια εβδομάδα. Οι αστρολογικές όψεις είναι μεν υπέρ σας, αλλά εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση. Πολλές και οι ευχάριστες ανατροπές, σε υποθέσεις χωρισμών και διαζυγίων.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Αιγόκερως: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Όλα είναι σε μια αναστάτωση μέσα στο μυαλό σας. Αυτό συσχετίζεται άμεσα, με τον ερωτικό σας τομέα, και κάποια ιστορία που μπαινοβγαίνει στην ζωή σας, και μόνο σας ταλαιπωρεί. Πάρτε λοιπόν άμεσα τις αποφάσεις σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Το Οχτώ Μπαστούνι

Η μέρα σας δίνει ένα προβάδισμα, σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για την αισθηματική σας σχέση αλλά και κάποια οικονομικά ζητήματα που σας έχουν εμφανιστεί. Πολλές και οι καλές προσκλήσεις για τους αδέσμευτους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Εφτά των Σπαθί

Αφήστε το παρελθόν πια να ξεχαστεί από το μυαλό σας. Δεν υπάρχει νόημα, να ζορίζεστε και να στεναχωριέστε για ερωτικές υποθέσεις, που στο τώρα δεν σας ψάχνουν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δυναμική ημέρας: 5/5