Προοδευτική Αστρολογία. Χριστούγεννα – Πρωτοχρονία

Προοδευτική Αστρολογία. Χριστούγεννα – Πρωτοχρονία

 

ΚΡΙΟΣ: Προστατέψτε τα νώτα σας, καθώς υπάρχει άπλετο παρασκήνιο και σε αστρολογικό επίπεδο και σε ανθρώπινο που θα σας ξαφνιάσει. Άτομα που είχαν την εμπιστοσύνη σας, τώρα θα δείξουν έναν άλλο χαρακτήρα. Μην ασχοληθείτε να βρείτε τι υπάρχει πίσω από όλο αυτό. Συνεχίστε και μην κοιτάτε πίσω. Συμμαχικά θα είναι τα οικονομικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά τα εμπόδια που υπάρχουν στους δρόμους σας. Οι όψεις των πλανητών εν βοηθούν αυτές τις ημέρες, στο να πράξετε και να λύστε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις, όπως εσείς ξέρετε. Αυτοί που έχουν οργανώσει ταξίδι για τις ημέρες των εορτών ίσως να πρέπει να το τσεκάρουν πάλι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε μπει στο καλοκαιρινό  κλίμα και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευδιάθετους και παρασύρει μαζί και τα κοντινά σας πρόσωπα. Έχετε ήδη προσαρμόσει τα προγράμματα σας για τις διακοπές και αυτό θα γίνει ακόμη πλουσιότερο με άτομα που θα σας προσεγγίσουν. Προσοχή μόνο στις υπερβολές εξόδων, που ως γνωστόν, δεν μπορείτε να ελέγξετε εύκολα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πολύμηνες προσπάθειες σας, θα πιάσουν πια τόπο στην καρδιά του ατόμου που τόπο πολύ επιθυμείτε. Οι όψεις της ερχόμενης νέας Σελήνης, σας φωτίζουν έτσι ώστε όλα σε θέματα αισθηματικά, να γίνουν πιο εύκολα. Το τέλος του μήνα θα σας βρει με λυμένες καταστάσεις, οι οποίες συσχετίζονται με δύσκολα οικονομικά.

 

ΛΕΩΝ: Μικρή η ταλαιπωρία της τελευταίας περιόδου, μπροστά σε αυτά που θα εισπράξετε από τα αγαπημένα σας άτομα.  Οι γιορτινές διακοπές είναι κοντά και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για αναπάντεχες συναντήσεις, σε άτομα που ίσως και να έχετε ξεχάσει στο πέρας του χρόνου. Θετικές επιρροές θα έχετε και στην δουλειά σας που έχει πολλά να σας αποδώσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές οι καλές επαφές που θα έχετε με άτομα που θα εισέλθουν στην ζωή σας μέχρι την αλλαγή του ζωδίου.  Ο κοινωνικός σας κύκλος εξαπλώνεται και σας δίνει μια καινούργια πνοή, που σίγουρα θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία. Οικονομικές ανακατατάξεις θα έχετε στα επαγγελματικά σας που θα σας δώσουν λύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Επιστρέφετε δριμύτεροι στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό σας συναρπάζει. Πολλές οι νέες κατακτήσεις.  Οι ανάδρομες τροχιές των Ερμή και Πλούτωνα δεν σας τρομάζουν, αντιθέτως σας ωθούν για να ισορροπήσετε πολύ περισσότερο την οικονομική σας ζωή, που έχεις τάσεις πτωτικές αυτό το διάστημα. Ευτυχώς όμως μόνο προσωρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά τα ερωτηματικά που έχετε για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην σχέση σας και ίσως και πίσω από την πλάτη σας. Η διάθεση σας είναι όντως βαριά και αυτό σίγουρα έχει την βάση του στην προσωπική σας ζωή, που δεν την βλέπετε να εξελίσσεται όπως θα επιθυμούσατε. Τουλάχιστον μια μεγαλύτερη παρηγοριά είναι τα οικονομικά σας, που είναι καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν σας λείπει η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, θα κάνετε και νέες επαφές – γνωριμίες που θα σας δώσουν την ανεβασμένη διάθεση, που ούτως ή άλλως αντιστοιχεί στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Επιπροσθέτως για τους αδέσμευτους, θα είναι μια περίοδος ευκαιριών για να ισορροπήσουν, την ερωτική τους καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε κάνει πολλά πειράματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τα αισθηματικά σας, και το πιο πιθανόν είναι να έχετε μείνει μόνοι. Δεν ανήκετε στα ζώδια που έχετε ευελιξία σε αυτά τα θέματα. Ασχοληθείτε με αυτά που μπορείτε να ελέγξετε. Πάντως για αυτήν την περίοδο θα έχετε μεγάλες απολαβές από τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαστε σε μια μόνιμη διαδικασία που σκέφτεστε τι μπορείτε να αλλάξετε στην καθημερινή σας ζωή, που θα σας έφτιαχνε το κέφι αλλά και του συντρόφου σας. Δεν χρειάζεται τελικά να κάνετε πολλά. Οι όψεις των Άρη και Δία, σας τροφοδοτούν με ευκαιρίες για καλύτερα οικονομικά, ιδέες για διαφορετική ψυχαγωγία αλλά και νέο κόσμο, που θα σας διορθώσει την ψυχολογία.

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε σε καλή περίοδο. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας, σας ανανεώνουν και σας δίνουν τις ευκαιρίες, για να κάνετε μεγάλα ξεκαθαρίσματα και σε οικογενειακές υποθέσεις και σε ζητήματα οικονομικών,  που σας έχουν αδικήσει στο παρελθόν. Μπορείτε από τώρα να οργανώσετε τις δραστηριότητες σας για τις γιορτές, καθώς θα γίνετε το επίκεντρο του κόσμου.