Προσωπικές προβλέψεις ζωδίων. Τέλος Απριλίου!

Προσωπικές προβλέψεις ζωδίων. Τέλος Απριλίου!

Το τέλος Απρίλιου είναι κοντά, και αυτό είναι έμμεσα ένα πράσινο φως για την εποχή του Καλοκαιριού. Σε ανάλογη διάθεση θα κινηθούν και τα ζώδια που επιθυμούν ο καινούργιος μήνας, να έχει πολλές ευκαιρίες που θα τους δικαιώσουν στα αισθηματικά και τα οικονομικά τους δεδομένα

Προβλέψεις για όλα:

Κριός: Κάνετε την πάλη σας μέσα στην σχέση σας, για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Αυτό είναι και κάτι που το εκτιμά και ο άνθρωπος σας και θα σας αποδώσει την αγάπη και την φροντίδα του, στον υπέρτατο βαθμό. Βαθιές σκέψεις για τους χωρισμένους, που θέλουν πίσω το ταίρι τους.

Εύνοια με: Καρκίνος

Ταύρος: Μια εποχή που θα βρείτε πολλά εκκρεμή σας θέματα να σας κοιτούν κατάματα, και να ζητούν την πρακτική σας λύση. Υπάρχουν και πολλά καλά που σας πλησιάζουν σε επίπεδο σπουδών – εργασιακών – μετακομίσεων, που μόνο σε καλό θα σας βγούν.

Εύνοια με: Λέων

Δίδυμοι: Είσαστε από τα πιο δυναμικά ζώδια του κύκλου. Με τον Άρη από αύριο, να περνάει και πάνω στον ζωδιακό σας οίκο…εσείς θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο συγκροτημένα και μεθοδικά, έτσι ώστε να φέρετε και πάλι κάποιο πρώην ταίρι σας, μέσα στην σχέση.

Εύνοια με: Ιχθείς

Καρκίνος: Δεν ξέρετε ούτε και εσείς τι να κάνετε, με τόσα που σας έχουν συμβεί αυτό το χρονικό διάστημα. Μπορεί και να αισθάνεστε μόνοι. Τουλάχιστον μια οικονομική είδηση θα σας χαροποιήσει. Από τις 25/04 και μετά θα δείτε την προσωπική σας ζωή να ισορροπεί και να βρίσκετε επιτέλους το δίκιο σας

Εύνοια με: Λέων

Λέων: Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Απρίλιος σας εγγυώνται πολλές αποκαλύψεις. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που είναι μόνοι τους, θα βρούν ένα νέο ταίρι να τους πλησιάζει και ίσως να έρθουν αντιμέτωποι, με τον έρωτα της ζωής τους. Οι χωρισμένοι μέσα από τους φίλους θα βρουν τους τρόπους που θα πλησιάσουν το πρώην ταίρι.

Εύνοια με: Καρκίνος

Παρθένος: Οι σκέψεις και  τα συναισθήματα σας, είναι ανάμεικτα. Από την μία θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία μέσα σε δεσμούς, αλλά από την άλλη έχετε και το άγχος, ότι θα γίνουν και πάλι τα ίδια. Την τελευταία εβδομάδα, του Απριλίου, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, θα κάνει την λεκτική του κρούση, έτσι ώστε να βρείτε μια χρυσή τομή.

Εύνοια με: Ζυγός

Ζυγός: Μην κάνετε πισωγυρίσματα σε καταστάσεις και άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Το ότι είσαστε μόνοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιτρέπεται σε κάποιους, να σας ξαναπληγώσουν. Μέχρι τις 29-04, που τα άστρα θα κινούνται υπέρ σας, θα έχετε νέα δέλεαρ, που πραγματικά…θα σας ξεκολλήσουν.

Εύνοια με: Σκορπιός

Σκορπιός: Έχετε μια σειρά από μικρά και μεγαλύτερα θέματα που πρέπει να λύσετε μέσα στον δεσμό σας. Καλείστε να κινηθείτε με διπλωματική συμπεριφορά και χαμηλούς τόνους. Αυτό που έχει σημασία, είναι να κρατήσετε εκτός και μακριά τα άτομα που δεν μπορούν, να σας βοηθήσουν.

Εύνοια με: Ζυγός

Τοξότης: Μην λέτε πολλά και μην εκθέτετε σε τρίτους τις δυσκολίες που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σας σχολιάσουν. Αυτοί που έχουν σχέση εξ αποστάσεως, θα χρειαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφορές τους.

Εύνοια με: Αιγόκερως

Αιγόκερως: Δεν έχει καμία σημασία, τι έγινε στο παρελθόν. Η ζωή είναι παρόν και μέλλον μόνο. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το έχετε κατά νου, καθώς μέσα στις ερχόμενες 1-2 εβδομάδες, θα σας γίνουν πολλές και σημαντικές προτάσεις για σχέση, ίσως και από άτομα του παρελθόντος.

Εύνοια με: Τοξότης

Υδροχόος: Είσαστε στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Αυτό έχει να κάνει με την ισορροπημένη σας ερωτική ζωή, που ίσως και μέσα στους ερχόμενους μήνες, να σας δώσει κάποια παραπάνω επίσημη δέσμευση. Ακόμη και όσοι, έχουν μείνει σε εργένικη ζωή, θα βρουν τον σωστό σύντροφο.

Εύνοια με: Ιχθείς

Ιχθείς: Τις οικονομικές – εργασιακές ευκαιρίες που ζητάτε θα τις έχετε, από άτομα κύρους. Αυτό σε επόμενο στάδιο θα σας ανοίξει τις πόρτες, για να προοδεύσετε τα αισθηματικά σας ζητήματα. Πολλές συγκατοικήσεις προτάσεις γάμου που θα προκύψουν τον Μάιο.

Εύνοια με: Ταύρος