Πρωινές αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια Παρασκευή 02/09.

Πρωινές αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια Παρασκευή 02/09.

Από τις 07:00 έως 12:00

 10express-8311

Κριός: Αν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι σας, κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας αλλά και τον άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπάτε, αλλά και εισπράττετε αντίστοιχα πολλαπλάσια συναισθήματα.

Ιδανική πρωινή ώρα: 12 : 00

 

Ταύρος: Αν δεν επιθυμείτε να σας ταλαιπωρούν με ψέματα και κούφιες υποσχέσεις, θα πρέπει και εσείς να συμπεριφερθείτε ανάλογα και σας σοβαροί άνθρωποι.

Ιδανική πρωινή ώρα: 08 : 00

 

Δίδυμοι: Είσαστε γεμάτοι ενέργεια και τόλμη. Κάπως έτσι όμορφα θα κυλήσει όλη η υπόλοιπη ημέρα σας και με πολύ κόσμο πέριξ.

Ιδανική πρωινή ώρα: 09 : 00

 

Καρκίνος: Έχετε ξυπνήσει με νεύρα που μάλλον δεν σας πέρασαν από εχτές το βράδυ. Φροντίστε μέσα στην ημέρα να χαλαρώσετε.

Ιδανική πρωινή ώρα: 11 : 00

 

Λέων: Όπως  πάντα οι πρώτες πρωινές ώρες σας βρίσκουν σε μια μόνιμη τρεχάλα, μεταξύ δουλειά και λοιπών οικονομικών – εργασιακών υποχρεώσεων.

Ιδανική πρωινή ώρα: 08 : 00

 

Παρθένος: Μπορείτε να κάνετε το αυστηρό πρόγραμμα σας για όλες τις επόμενες ημέρες. Όλα θα κυλήσουν πάρα πολλά στρωτά.

Ιδανική πρωινή ώρα: 12 : 00

 

Ζυγός: Οι συναισθηματισμοί που έχετε δεν σας πάνε μακριά. Φροντίστε αυτό να το κρατήσετε σαν πρότυπο μέσα σε όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Ιδανική πρωινή ώρα: 11: 00

xartomantia pano apo flash

Σκορπιός: Κάνετε αρκετή ώρα το πρωί μέχρι να βρείτε τους ταχείς ρυθμούς σας. Με την σεληνιακή έκλειψη σε πλήρη εξέλιξη αυτό μπορεί να σας  καθυστερήσει περισσότερο.

Ιδανική πρωινή ώρα: 08 : 00

 

Τοξότης: Είσαστε σε μια υπερβολική κινητικότητα. Ξέρετε ότι η μέρα έχει πολύ διάλογο και σημαντικές αποφάσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ιδανική πρωινή ώρα: 07 : 00

 

Αιγόκερως: Ίσως και να μην κοιμηθήκατε χτες όλο το βράδυ. Πάντως η υπόλοιπη μέρα, θα σας δικαιώσει με ευχάριστες αισθηματικές επικοινωνίες.

Ιδανική πρωινή ώρα:  11 : 00

 

Υδροχόος: Δεν υπάρχει πια χρόνος σήμερα, για να τον σπαταλήσετε σε καυγάδες και κόντρες με τον άνθρωπο σας. Το βράδυ θα είναι υπέροχο.

Ιδανική πρωινή ώρα:  12 : 00

ASTROLOGIA

Ιχθείς:  Σκεφτείτε από τώρα που είναι νωρίς, τι θέλετε να προγραμματίσετε για τον βράδυ. Αναμένονται ειδήσεις – συναντήσεις και πολύ φλερτ.

Ιδανική πρωινή ώρα: 08 : 00