Πρόβλεψεις Αριθμολογίας – Νοέμβριος 2016

Πρόβλεψεις Αριθμολογίας – Νοέμβριος 2016

ΚΡΙΟΣ: Τύχη στο  05

Είσαστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος. Ο  ζωδιακός κύκλος κοιτάζει τον Τοξότη και σας δίνει την ορμή, και την σταθερότητα που τόσο χρειάζεστε για να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, και στα ερωτικά σας θέματα που χρήζουν άμεσης διόρθωσης, αλλά και των οικονομικών σας που σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε, με μια πιο σοβαρή ματιά.

XARTOMANTIA

ΤΑΥΡΟΣ: Τύχη στο 07

Η παρόρμηση σας σε νέες γνωριμίες, σας έχει φέρει σε αμήχανη και αδιέξοδη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από τις άσχημες σας μνήμες, ακόμη επηρεάζουν το παρόν σας. Ο Ερμής με την επόμενη του στάση, θα σας βάλει σε πιο βαθιές και ώριμες σκέψεις, για να δείτε τι είναι αυτό που τελικά σας αρέσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τύχη στο 03

Οι ασταμάτητες συγκρούσεις σας, μέσα σε οικογενειακά περιβάλλοντα , θα πρέπει να λήξουν στο εδώ και τώρα. Οι μέρες που πλησιάζουν με την Πανσέληνο, να σας πολλαπλασιάζει τα νεύρα και την ένταση, μόνο σε μόνιμες ρήξεις μπορούν να σας οδηγήσουν. Σε αυτό συμπεριλάβετε και τις εργασιακές σας σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τύχη στο 01

Θετική ανταπόκριση θα εισπράξουν οι περισσότεροι Καρκίνοι στα αιτήματα τους, για εξέλιξη στον γάμο ή την προσωπική του σχέση. Οι μέρες με τους πλανήτες να δίνουν όλη την θετική τους ενέργεια, στα ζώδια του νερού, σίγουρα θα ακουμπήσει και τις πικρές ιστορίες, αυτών που έχουν χωρίσει, και πιστεύουν σε μια επανασύνδεση.

 

ΛΕΩΝ: Τύχη στο 06

Τηρείτε τις σωστές αναλογίες μεταξύ του ερωτικού σας τομέα, αλλά και του εργασιακού σας. Αυτό μόνο ένας Βασιλιάς θα μπορούσε να το κάνει φυσικά. Μεταξύ 15-19/11, θα δείτε άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος να λειτουργούν αλλοπρόσαλλα, και να σας εκνευρίζουν. Μην δώσετε παραπάνω σημασία. Όλα από τον νέο μήνα είναι διαφορετικά και πολλά υποσχόμενα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τύχη στο 09

Η αυστηρότητα που έχετε βγάλει στην επιφάνεια, αυτό το χρονικό διάστημα δεν σας εξυπηρετεί πουθενά. Όλοι θα έχουν παράπονο σε λίγο από εσάς. Οι μέρες για όλα τα γήινα ζώδια, είναι πολύ καλές, για να μπορέσουν με ευκολία να διευθετήσουν ερωτικές καταστάσεις που χρειάζονται θεραπεία και επαναφορά. Οι οικονομικές σας επιτυχίες και απολαβές σας, ανεβάζουν την διάθεση.

τραπουλα

ΖΥΓΟΣ: Τύχη στο 02

Η σύνεση και η υποχωρητικότητα που δείχνετε στον άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, ίσως και πια να μην σας επιστρέφει αυτά που έχετε ονειρευτεί. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα Νοεμβρίου, ζητούν περισσότερο διάλογο και επιστροφή, σε αυτά που σας κάνουν και αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσετε και στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τύχη στο 01

Τίποτα δεν θα εξελιχθεί χωρίς την δική σας προσωπική και άμεση παρέμβαση. Δεν χρειάζεται να φοβάστε τις αντιδράσεις. Οικογενειακές και ερωτικές υποθέσεις πρέπει μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, να ξεκαθαριστούν. Οτιδήποτε περάσει σε αυτήν την προβληματική μορφή , μοιραία θα τερματιστεί και οριστικά. Προσοχή μεγάλη και σε νέες συνεργασίες που θα σας προτείνουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τύχη στο 08

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με ένα φιλικό πλανητικές όψεις προς εσάς.  Η δυναμική σας τεράστια και οι επιτυχίες που θα έρθουν θα σας αποζημιώσουν, για όλα αυτά που σας έχουν στερήσει. Μέσα σε όλα αυτά που θα ζήσετε, ετοιμαστείτε και για επαγγελματικές εξελίξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τύχη στο 05

Η ζωτικότητα σας είναι σε μεσουράνημα. Πολλές όψεις των εσωτερικών πλανητών, σας προσθέτουν παραπάνω λάμψη και γοητεία. Επωφεληθείτε της περιόδου και βάλτε σε μια σωστή πια ιεραρχία όλα αυτά που πρέπει ο Δεκέμβριος να τα βρει έτοιμα Σε αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή και η αστάθεια της.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τύχη στο 04

Υποσχέσεις θα πάρετε και θα είναι πρόσχερες και χωρίς αντίκρισμα. Δεν χρειάζεται να δώσετε μια άμεση απάντηση. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, μόνο σε λάθη μπορούν να σας παρασύρουν. Όσοι διαθέτουν χρόνο σε νέο έρωτα, από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να εισπράττουν και τα αναμενόμενα! Και τα οικονομικά σας, θα σας δώσουν μεγάλη σταθερότητα.

astrology

ΙΧΘΕΙΣ: Τύχη στο 09

Οι δηλώσεις που κάνετε θα πρέπει να συνοδέυονται και από σχετικές  πράξεις. Τώρα  μπορείτε να κάνετε τις όποιες θετικές αλλαγές επιθυμείτε, αλλά αν δεν είστε πλήρως έτοιμοι, μην τις ανακοινώσετε ακόμη…μην το κάνετε, απλά. Όσοι κουβαλούν ιστορίες που πονάνε από το παρελθόν, είναι μια ιδανική περίοδος, για να κάνουν ένα βήμα με μια καινούργια αγάπη. Τολμήστε το.