Ταρω Αγάπης Σήμερα 14/06

ΚΡΙΟΣ:   Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Τα οικονομικά σας είναι σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες. Πολλά αυτά που χρειάστηκε να κάνετε για να ισορροπήσετε παλαιότερες αμαρτίες. Η προσωπική σας ζωή πιθανόν μέχρι τα τέλη αυτής της εβδομάδας, να αναστατωθεί από άτομο που θα κάνει την ξαφνική εμφάνιση του, και θα ζητήσει ευκαιρίες για επανασύνδεση.

XARTOMANTEIA

ΤΑΥΡΟΣ: Η ΣΕΛΗΝΗ

Δώστε μια παραπάνω προσοχή σε αισθήματα που δεν σας ταιριάζουν, αλλά αντιθέτως σας καθυστερούν από αυτά που προσπαθείτε να πετύχετε. Ο Ήλιος πλησιάζει τους Διδύμους, και αυτό σίγουρα θα φωτίσει τις σκέψεις σας, έτσι πια να λειτουργείτε με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον, και μετά των υπολοίπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΤΟ ΑΡΜΑ

Προχωράτε με γοργούς ρυθμούς προς την κατεύθυνση της επιτυχίας. Ήδη βλέπετε θετικές ανταποκρίσεις από τον άνθρωπο σας που σας στηρίζει σε κάθε σας κίνηση. Ακόμη και αυτοί που έχουν μείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να συναντηθούν με μια καινούργια προσωπικότητα, που μπορεί να τους γοητεύσει αλλά και να τους κατακτήσει.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αντιμετωπίζετε τα πάντα επιθετικά και αυτό είναι κάτι που δεν γοητεύει τους οικείους σας. Η Σελήνη με τις όψεις της,  σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ πιο ήρεμα για όλα αυτά που πρέπει να επιλύσετε σε προσωπική και οικονομική ζωή.  Οι Καρκίνοι που είναι σε περίοδο μακράς και παρατεταμένης ερωτικής μοναξιάς, ας κάνουν λίγο υπομονή, οι μέρες των διακοπών θα εκπλήξουν.

ΛΕΩΝ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Προσπαθείτε χωρίς αποτέλεσμα. Είσαστε σε έναν ασφυκτικό κλοιό προβλημάτων που πριν λήξει ο τρέχον μήνας, καλείστε να τα επιλύσετε. Οι Λέοντες που έχουν χωρίσει πρόσφατα, ας μην κάνουν άμεσα κάποιες κινήσεις επικοινωνιακές για να πλησιάσουν πάλι το ταίρι τους. Οι αστρολογικές συνθήκες θα είναι δύσκολες μέχρι και τις 24/06. Θα χρειαστεί να δείξετε μια παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας που έχουν εκτροχιαστεί.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πρέπει απλώς να κάνετε υπομονή, καθώς όλα δείχνουν ότι βελτιώνονται και κινούνται σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς. Οικογενειακές και ερωτικές υποθέσεις που εκκρεμούν έχει έρθει η σωστή ώρα να συζητηθούν και να εξελιχθούν. Αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν, για εργασιακούς λόγους, ας προσέξουν τις συμφωνίες που θα κλείσουν.

ΖΥΓΟΣ: Ο ΗΛΙΟΣ

Διαφορετικά είναι τελικά τα δικά σας θέλω από του συντρόφου σας. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ αντιλαμβάνεστε ότι η ασυμφωνία χαρακτήρων επεκτείνεται και σας αποπροσανατολίζει. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης με τον αιώνιο εραστή της τον Άρη, θα είναι πολύ καλύτερες μετά τις 20/06, όπου και μπορείτε να διαπραγματευτείτε τις ουσιαστικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Νιώθετε έλξη σε ακατάλληλα άτομα και αυτό είναι κάτι που όμως σας γοητεύει πολύ περισσότερο. Αυτοί που είναι ήδη σε σοβαρή σχέση – γάμο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς υπάρχει κίνδυνος για αποκαλύψεις και τα σχετικά προβλήματα. Η μοναξιά για τους Σκορπιούς, που αναζητούν κάτι καινούργιο στην ζωή τους, τελειώνει πριν την αρχή του Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είσαστε από την ζωδιακή σας φύση αρκετά πειθαρχημένοι και αυτό σίγουρα είναι ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό, ιδίως αυτήν την εποχή που τα άστρα είναι όχι τόσο θετικά προς τον οίκο σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικονομικές σας υποθέσεις, που δείχνουν σοβαρά σημάδια ανάκαμψης που μπορούν λίαν συντόμως να σας κάνουν να σταθείτε στα πόδια σας.

DESTE

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Παράδοξες  καταστάσεις ζείτε. Οι εσωτερικοί πλανήτες κάνουν περίεργες όψεις και σας παρουσιάζουν άτομα που σίγουρα πρέπει να φιλτράρετε δύο και τρεις φορές, πριν τα φέρετε κοντά σας. Οι Αιγόκεροι που είναι ήδη σε μεγάλες σχέσεις – γάμους, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί σε προτάσεις και δώρα! Ασχοληθείτε με πράματα που σας χαροποιούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είσαστε ανεκτικοί με τις λάθος συμπεριφορές των τρίτων. Αυτό σίγουρα δεν σας βοηθά. Μιλήστε πιο ειλικρινά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και βρείτε τις κοινές λύσεις. Ένα μυστικό θα αποκαλυφθεί από το παρελθόν και ίσως να σας ταράξει την ήσυχη καθημερινότητα σας. Χειριστείτε τα πάντα με ψυχραιμία και μέτρο.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Κρατάτε τις επικοινωνιακές αποστάσεις από τον  άνθρωπο σας,  που δείχνει  ότι δεν σας καταλαβαίνει. Είναι σημαντικό, να κάνετε τα βήματα για να εξηγήσετε όλα αυτά που θέλετε να αλλάξουν στο μεταξύ σας. Αφήστε περιθώρια του χρόνου. Πολλές και οι ευχάριστες ειδήσεις στις  εργασιακές σας υποθέσεις, που θα σας λύσουν τα χέρια για τις επόμενες επιδιώξεις σας.