Ταρω Αγάπης – Χαρτομαντεία Δευτέρα 27.06.16

ΚΡΙΟΣ: Η Εγκράτεια

Το διάστημα μέχρι την λήξη του Ιουνίου, θα σας αποδώσει οτιδήποτε σας έχει στερηθεί. Ο Ήλιος στις κανονικές πια μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου, θα φανερώσει μυστικά και απωθημένα που μέχρι τώρα δεν βρήκαν τις κατάλληλες συνθήκες. Η αντίθεση του Άρη με τον Ερμή, θα υποστηρίξει ενέργειες που ακουμπούν επενδύσεις αλλά και αγορές ακινήτων.

τραπουλα

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη

Έχετε χάσει τελείως της αίσθηση του χιούμορ σας, και όλα σας φαίνονται πεζά. Η συναισθηματική σας ζωή είναι στα χειρότερα της, και εσείς παίζετε με όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Ο νέος μήνας που πλησιάζει θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να αρχίσετε να αποκλείετε, οτιδήποτε δεν μπορεί να κινηθεί παράλληλα με εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αυτοκράτειρα

Η γερές δόσεις αισιοδοξίας και σταθερότητας που σας έρχονται από τον Ερμή πάνω σας, σας κάνουν και πατάτε πολύ καλά στα πόδια σας. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα δώσουν και μια ανάσα, σε σχέσεις που έχουν χάσει τον σωστό δρόμο, των συναισθημάτων. Πάντως, τα οικονομικά σας χρειάζονται νοικοκύρεμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Μάγος

Αυτήν την δύσκολη εποχή, δεν αισθάνεστε να υπάρχει κανείς δίπλα σας για να σας δώσει ένα χέρι βοηθείας. Ίσως και να μην θέλετε τελικά. Η Πανσέληνος που πέρασε, άνοιξε κρυφές πληγές που ακόμη σας πονάνε στην θύμηση τους. Κοιτάξτε με αισιοδοξία το μέλλον, πολλά θετικά θα ανατρέψουν το μέτριο κλίμα των ημερών.

 

ΛΕΩΝ: Ο Ήλιος

Οι συναισθηματικές απολαβές που έχετε, είναι ελάχιστε, ανύπαρκτες. Η επιμονή του ζωδίου σας, να μην εγκαταλείπει και όταν όλα έχουν τελειώσει, μόνο καθυστερήσεις μπορεί να δημιουργήσει. Χαλαρώστε τους ζυγούς σας, γίνεται πιο κοινωνικοί, και θα δείτε την καλή ψυχολογία να ανεβαίνει και τις ευχάριστες γνωριμίες, να εμφανίζονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το Αστέρι

Η τόλμη είναι στα κρυφά σας προσόντα. Θα χρειαστεί να την φανερώσετε, αν τελικά σας ενδιαφέρει να ορθοποδήσετε την προσωπική σας ζωή. Οι μέρες από τις 01-04/07 θα σας δοκιμάσουν με παλιές ιστορίες αγάπης, που θα σας προκύψουν από το πουθενά. Οι Παρθένοι που έχουν ταξίδια και μετακινήσεις για εργασιακούς  λόγους, θα ξαφνιαστούν από την επιτυχία.

ASTROLOGIA

ΖΥΓΟΣ: Οι Εραστές

Μόνιμα τον τελευταίο καιρό, έχετε μια σύγχυση στο μυαλό και στην ψυχή σας. Πολλές οι καταστάσεις που επιτάσσουν την παρουσία και τον δυναμικό σας λόγο. Η μετριοπάθεια δεν είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, άρα δεν είναι το όπλο σας, για αυτήν την δύσκολη περίοδο. Μην ξεχνάτε να προχωράτε τα στάδια της δουλειάς, που είναι πολλά υποσχόμενη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Τρελός

Πρέπει άμεσα να διαλευκάνετε οτιδήποτε είναι σκοτεινό και απατηλό. Αν αυτό ανάγεται στην προσωπική σας ζωή, τότε πράξτε το άμεσα. Οι μέρες με ένα Άρη να κάνει δύσκολες όψεις με τον οίκο σας, δίνει την κινητικότητα για όλες τις δυνατές αλλαγές. Μην αψηφήσετε μικρά οικονομικά ζητήματα, που δείχνουν αθώα, θα τα βρείτε πιθανώς μπροστά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Κόσμος

Η ανανέωση είναι μόνο από τα μέσα. Η συμπεριφορά σας δείχνει ότι δεν είστε και στα πολύ καλά σας. Είσαστε ευτυχώς γενναιόδωροι στους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας, και για αυτόν τον λόγο είσαστε τόσο αγαπητοί. Έχετε διδαχθεί πολλά και αυτό θα σας δώσει την δυναμική για να ξανακερδίσετε χρόνο, και στην αισθηματική αλλά και στα εργασιακή σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερημίτης

Είσαστε και προκλητικοί και αυτό γοητεύει το αντίθετο φύλο. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί και θα σας φέρει κοντά σε καινούργιες γνωριμίες. Ανοίξτε, οι ελεύθεροι τους δίαυλους επικοινωνίες με όλον τον κόσμο. Σε μόνιμη βάση από τις αρχές του νέου μήνα, θα εισρέει κόσμος που θα σας διορθώσει την ψυχολογία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Τροχός της Τύχης

Η συμμετοχή σας σε κοινά και λοιπές δραστηριότητες, θα σας διασταυρώσει με το άτομο που μπορεί να σας δέσει σε κάτι μόνιμο. Η πορεία των γάμων και των μεγάλων, που έχει φθίνουσα κατεύθυνση, θα ισορροπήσει. Οι δράσεις σας εσάς των αδέσμευτων, θα πολλαπλασιαστούν και θα σας ανταμώσουν με ιδιαίτερους ανθρώπους.

PROBLEPSIS

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε εκτεθειμένοι στα μάτια των τρίτων. Πολλά αυτά που έχετε πει και άλλα τόσα που ξεχάσατε να ολοκληρώσετε. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον επιθετικό Άρη, τροφοδοτούν τις ερωτικές σχέσεις που πάσχουν από έλλειψη εμπιστοσύνης και συναισθημάτων. Εσείς οι χωρισμένοι, καλύτερα αφήστε τις περίπλοκες σκέψεις για ερωτική προσέγγιση για  μετά την Νέα Σελήνη του Ιουλίου.