Ταρώ Αγάπης – Παρασκευή -01.07.16

 

ΚΡΙΟΣ: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεχτείτε σαν γεγονός ότι τα πράματα είναι δύσκολα και αρκετά μπερδεμένα. Σίγουρα σε όλο αυτό το κουβάρι το ατελείωτο, έχετε βάλει και εσείς το χεράκι σας. Οι μέρες μέχρι και την έναρξη της νέας σελήνης, στις 04/07, είναι άκρως επικίνδυνες για να τα σπάσετε με τον άνθρωπο σας, πάνω σε υπερβολές και εντάσεις.

χαρτια προβλεψη

ΤΑΥΡΟΣ:  Η ΔΥΝΑΜΗ

Η μέρα δίνει ασάφειες και υπερβολές. Θα σας είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, αλλά και να γίνεται κατανοητοί γενικότερα. Κάντε υπομονή, τα άστρα θα σας δώσουν την εύνοια τους, από τα τέλη της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίοιυ και ύστερα. Αυτοί που θα κάνουν ταξίδι  ή μετακίνηση, ας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, για καινούργιες κατακτήσεις και γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΤΟ ΑΡΜΑ

Το κλίμα σταδιακά αλλάζει, και εσείς βλέπετε τα πράματα πιο καθαρά από κάθε άλλη φορά. Δεν υπάρχει πλέον η πίεση του χρόνου επάνω σας, με αποτέλεσμα να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, και σίγουρα με τους δικούς σας ρυθμούς. Η πρόοδος θα είναι ορατή και σε οικονομικές σας συναλλαγές, που θα τρέξουν πιο γρήγορα μέσα στον Ιούλιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πολλές σκιές από το παρελθόν, θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας ζητήσουν και πάλι την προσοχή σας. Δεν είστε έτοιμοι και σε κανένα επίπεδο για τέτοιες περιπέτειες. Οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, ευνοούν μόνο για κοινωνική δικτύωση και τα ταξίδια. Αυτοί που είναι κόμη μόνοι, από τον νέο μήνα θα περιμένουν κάτι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή.

 

ΛΕΩΝ: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Θα σας αναστατώσουν ιστορίες από το παρελθόν πριν ακόμη λήξει αυτό ο μήνας. Δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι εκκρεμότητες, για κανέναν Λέοντα. Ο Άρης από τον Σκορπιό, σας τροφοδοτεί με ενέργεια εσάς τους αδέσμευτους, για να προχωρήσετε μπροστά και όχι απλά να ανακυκλώνετε το παρελθόν. Τα οικονομικά σας έχουν την τιμητική τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ΉΛΙΟΣ

Είσαστε σε μια καταπληκτική περίοδο, που αν οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, όλα θα γίνουν και με επιτυχία. Οικογενειακές συζητήσεις, μπορούν να αποδειχτούν λυτρωτικές για τους εμπλεκόμενους. Σχέσεις οι οποίες ήδη αποδεικνύουν ότι μόνο σας καθυστερούν, θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν. Εργασιακά θα δείτε αναπάντεχη και θετική εξέλιξη,

taro

ΖΥΓΟΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πολλές οι λεκτικές διαμάχες, που έχετε στην προσωπική σας ζωή. Σίγουρα η έκλειψη και η επήρεια της νέας σελήνης, πάνω στο δύσκολο ζώδιο σας, δεν αφήνουν περιθώρια για επικοινωνίες με χαλαρό ύφος. Οτιδήποτε επιθυμείτε να πείτε, αφήστε το καλύτερα από τις 07/07, όπου οι αστρολογικές όψεις θα είναι πιο ευνοϊκές. Αυτό σαφώς ισχύει και για τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επωφελής ημέρα που θα σας βάλει σε σοβαρές σκέψεις, για την αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα δεν είναι αυτό που είχατε προγραμματίσει για εσάς και το μέλλον σας. Πολλά τα επικοινωνιακά ζητήματα, που θα πέσουν στα χέρια σας, και θα χρειαστεί να παρέμβετε και να τα επιλύσετε. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσετε και στην εργασιακή σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ΣΕΛΗΝΗ

Πολλές από τις διαφορές σας θα πρέπει, να τις λύσετε πριν λήξει η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Ο ανάδρομος Κρόνος και ο Άρης, σας βάζουν σε μια πιο δυναμική θέση προκειμένου, να προχωρήσετε με πιο σταθερά βήματα. Σχέσεις και γάμοι που πια έχουν δώσει ότι είχαν, και πλέον τα μέλη τους έχουν αδρανήσει, θα πρέπει να βρουν εκείνους τους τρόπους για να ανανεωθούν και να εξελιχτούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Πολλά από τα δεδομένα σας θα αλλάξουν. Είναι πολλά και διαφορετικά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει και στην προσωπική και στην οικονομική σας ζωή, και μάλλον στο τώρα έχετε παγιδευτεί σε άγνωστα μονοπάτια και δύσβατα. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Το ταίρι σας, ή κάποιο οικογενειακό σας πρόσωπο, θα σταθεί δίπλα σας και θα σας ενισχύσει στα βήματα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η Αφροδίτη σας δίνει την πιο δυνατή της όψη σήμερα και αύριο, με σκοπό να καταφέρετε να επιλύστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες, που έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό εμπεριέχει διάλογο, συναντήσεις και πολλές εξηγήσεις, που δεν θα πρέπει να φοβηθείτε. Εξίσου ένταση και πυγμή πρέπει να δείξετε στον επαγγελματικό σας χώρο, που όλα δείχνουν ρευστά.

τραπουλα

ΙΧΘΕΙΣ:   Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Όλες οι συναλλαγές σας αυτήν την περίοδο, θα εκτοξευθούν. Τα  εργασιακά και τα οικονομικά σας ζητήματα, θα πάρουν το δρόμο τους, και εσείς θα αισθανθείτε να πατάτε καλύτερα στα πόδια σας, και να πλησιάζετε τις επιδιώξεις σας. Αυτοί που έχουν σχεδιάσει γάμο ή κάτι σε συγκατοίκηση μέσα στο Καλοκαίρι, θα έχουν ευκολίες και την χαρά να το δουν να πραγματοποιείτε με επιτυχία.