Ταρώ Αγάπης σήμερα Τετάρτη 29.06.16

ΚΡΙΟΣ: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Οι μύχιες σκέψεις σας ακουμπάνε το παρελθόν, που δεν σας φέρθηκε έντιμα. Προς το τέλος της εβδομάδας και πιο πιθανόν το Σαββατοκύριακο, θα έχετε πιο σοβαρές συναντήσεις, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο επικοινωνιακό επίπεδο. Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα σε αυτούς που χωρίζουν από γάμο ή μεγάλη σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επεισοδιακές οι επόμενες ώρες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην τραβάτε τις καταστάσεις για να σπάσουν.  Αξιοποιήστε οι αδέσμευτοι τις μέρες μέχρι την αλλαγή τουμήνα, για να λειάνετε τις άσχημες καταστάσεις που έχουν προηγηθεί. Επίσης, μην αφήνετε τις οικονομικές ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Απαιτείται η προσοχή σας.  Αιφνίδιες καθυστερήσεις θα προκύψουν σε σχέδια για γάμους- συγκατοικήσεις.  Δεν είστε ποτέ πειθαρχημένοι και αυτό σίγουρα αφήνει κενά, στις αισθηματικές σας διαπραγματεύσεις. Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σας κάνει ονειροπόλους και ρομαντικούς, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ΣΕΛΗΝΗ

Το μυαλό σας τρέχει σε ωραίες αναμνήσεις – γεγονότα  του παρελθόντος. Απρόσμενη τροπή θα πάρει μια ερωτική σας υπόθεση, που σας απασχολεί εδώ και χρόνια. Όσο πλησιάζει η μέρα της νέας σελήνης (04-07), τόσες περισσότερες και οι λύσεις που θα φανερώνονται.

 

ΛΕΩΝ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Λειτουργείτε καλύτερα μόνοι αυτήν την εποχή. Ο Άρης από τον Σκορπιό, δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας  πάνω στις πράξεις σας.  Η ισορροπία θα επανέλθει σε ζευγάρια που έχουν χαθεί από το πέρας και το ξεθώριασμα του χρόνου. Πολλές και οι καλές εξελίξεις και στα εργασιακά σας θέματα. Κινητοποιηθείτε, ευνοήστε παντού.