Τράπουλα της Κατίνας -Deste . 22-28 Μαίου

Τράπουλα της Κατίνας -Deste .  Από 22-28 Μαίου

ΚΡΙΟΣ: Το Ερωτικό Γράμμα

Οι αντιθέσεις και οι ρήξεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Αυτό ακουμπάει την προσωπική και την εργασιακή σας κατάσταση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε απόμακροι από υπερβολές. Επίσης ρίξτε και μια πιο σοβαρή ματιά στα οικονομικά σας που, δεν σας ευχαριστούν αυτήν την εποχή.

ΤΑΥΡΟΣ: ΑΜΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η Σουλτάνα του Διαμαντιού 

Η δράση σας είναι υποτονική και δεν σας ευχαριστεί τίποτα πια. Σε αυτό έχουν παίξει ρόλο και οι άσχημες παρελθούσες υποθέσεις, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ερωτικές περιπέτειες, που σίγουρα και μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Μπρατσέρα

Το αισθηματικό σας μέλλον χαρακτηρίζεται αβέβαιο. Και εσείς οι ίδιοι δεν είστε σε φάση ζωής, για να κάνετε και κάτι πιο σοβαρό. Τα περισσότερα θέματα στην καθημερινότητα σας, είναι στάσιμα και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Μην απελπίζεστε όμως. Καθότι αυτή η εποχή είναι παροδική. Από τις 25/05, θα αισθανθείτε μια παραπάνω σιγουριά για τον εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο Πασάς του Διαμαντιού 

Θα αναπτύξετε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες με μια την νέα σελήνη 26/05 να πλησιάζει, σίγουρα θα χρειαστούν την διπλωματία σας. Επιπροσθέτως, μην δώσετε μεγάλη σημασία και βαρύτητα, σε διενέξεις μέσα σε οικογενειακούς και εργασιακούς χώρους.