Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 15/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 15/05

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : Το Τέσσερα Κούπα

Έχετε πολλά και καλά σχέδια, στο μυαλό σας για να τα υλοποιήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα, και γιατί όχι μαζί με τον άνθρωπο σας. Το μόνο που έχει απομείνει,  είναι να κλείσετε και τις πόρτες στο παρελθόν, που κατά καιρούς σας ενοχλεί.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Το Δέκα Καρό

Το να κοιτάζετε τις καταστάσεις να σας προσπερνούν δεν έχει πραγματικά καμία αξία, να δεν κάνετε και εσείς κάτι προσωπικά. Υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές, που επιθυμείτε να εφαρμόσετε μέσα στην σχέση σας, όπου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Ο Άσος Σπαθί 

Και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε ότι οι πολλές κατακτήσεις, μόνο πιο άδειους σας κάνουν και αισθάνεστε, τελικά. Εσείς επίσης γνωρίζετε τι είναι αυτό που σας έλκει, άρα τώρα που το σύμπαν σας υποστηρίζει στις επιλογές σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να προβείτε στο επόμενο βήμα σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Το Εφτά Κούπα

Οι σκέψεις σας θα είναι βαριές όλη την ημέρα, και πάντα γύρω από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι κάτι που άμεσα, θα πρέπει να λυθεί και ειδικά αυτήν την εποχή που και εσείς βλέπετε, ότι όλα έχουν αποσταθεροποιηθεί. Είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια και όπως πάντα όλοι περιμένουν από εσάς.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: Το Δέκα Καρό

Μπορεί στο τώρα να μην έχετε και την καλύτερη πιθανή διάθεση, αλλά αυτό μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες πρόκειται να αλλάξει. Ο σύντροφος σας, έχει πάρει σοβαρά πια τον ρόλο του, και αυτό που ζητά είναι να σας κάνει …να έχετε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: Το Οχτώ  Μπαστούνι

Η ψυχή σας είναι κουρασμένη με όλα αυτά που έχουν συμβεί στον ερωτικό σας τομέα. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι περισσότερο από το να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να περιμένετε, από την άλλη πλευρά να κάνει την κίνηση της.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Το Έξι Καρό

Πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις που θα σας περικυκλώσουν, το επόμενο χρονικό διάστημα, και θα αφορούν μια γνωριμία που έχετε κάνει, και τις καλές τις προθέσεις να σας φέρει πιο κοντά αισθηματικά. Ευκαιρίες θα δοθούν και στους χωρισμένους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Πέντε Καρό

Όλα μπορούν να γίνουν, αν τελικά και εσείς το θελήσετε. Αν  έχετε περάσει σε μια φάση, που επιθυμείτε να πάτε την σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, ξεκινήστε από  τώρα να το συζητάτε διεξοδικά με τον άνθρωπο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Εννέα Σπαθί

Αντιλαμβάνεστε ότι οι δρόμοι σας, δεν συναντιούνται σε κανένα σημείο με αυτούς του ανθρώπου σας, ίσως και για πολλοστή φορά. Οι επιλογές δεν είναι πολλές. Μιλήστε άμεσα, και πάρτε τις αποφάσεις σας. Ουδείς μπορεί να παραμένει στην ανασφάλεια.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αιγόκερως: Ο Άσσος Μπαστούνι

Το χρήμα, είναι κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς. Θα το έχετε. Ασχοληθείτε πιο ενεργά και θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα να σας κυκλώνουν. Νέοι έρωτες, και για όσους έχουν μείνει μεγάλα χρονικά διαστήματα, μόνοι.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: Το Δύο Κούπα

Μπορεί ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα, αλλά εσείς έχετε βάλει σκοπό μέσα σε αυτόν τον μήνα, του Μαίου, να μην αφήστε πια τίποτα να σας εμποδίζει σε όλα αυτά που πρέπει, να ολοκληρώσετε και σε επίπεδο οικονομικών αλλά και αισθηματικών υποθέσεων.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Εφτά Καρό

Δεν χρειάζεται να ζορίζετε τον εαυτό σας, για να εξυπηρετείτε όλους τους άλλους και να καθυστερείτε εσάς. Πολλές και οι οικονομικές σας υποθέσεις, που ευτυχώς θα πάρουν τον δρόμο προς την τελική τους λύση. Ανοίξτε την αγκαλιά σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5