Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Πέμπτη 04/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Πέμπτη 04/05

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός:  Το Πέντε Καρό

Οι ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος, αλλά και οι δικές σας λάθος επιλογές προσώπων, τώρα σας έχουν βάλει σε μια αισθηματική απομόνωση, που ίσως και μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Είναι μια εμπειρία, που θα σας κάνει να είστε πια πιο προσεχτικοί.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ταύρος: Το Εφτά Καρό

Έχετε στα οικεία σας περιβάλλοντα, ένα πρόσωπο, που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και μήνες, επιθυμεί, να σας κερδίσει και συναισθηματικά. Αυτό σαν κατάσταση, θα σας αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Εννέα Σπαθί

Μπορείτε να οργανώσετε με τον άνθρωπο σας, κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αυτοί που είναι μόνοι, αν κάνουν λίγο υπομονή και μείνουν μακριά από τις μέτριες περιπτώσεις που τους πολιορκούν, θα δεχτούν ερωτική πρόσκληση, που θα τους ξαφνιάσει.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: Το Δύο Κούπα

Η σχέση δεν είναι ένα ευχάριστος περίπατος. Άρα, θα πρέπει και εσείς να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά και να κάνετε τις συμπληρωματικές σας προτάσεις, εκεί που χρειάζεται. Να είστε λοιπόν σίγουροι, ότι το ταίρι σας θα σας το πιστώσει.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Ο Άσσος Μπαστούνι

Το ότι αυτήν την περίοδο έχετε επιλέξει να είστε μόνοι, είναι η καλύτερη πιθανή απόφαση σας. Ο τομέας των οικονομικών, χρειάζεται την παρουσία και προσοχή σας. Επίσης, οικογένεια και γνωστοί, έχουν παράπονα που έχετε χαθεί από την καθημερινότητα τους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Παρθένος: Το Τέσσερα Κούπα

Υπάρχουν δύο ή και περισσότερες, περιπτώσεις ερωτικών υποθέσεων που έχετε αφήσει ανοιχτές. Είναι θέμα χρόνου, να γίνει κάποιο μπέρδεμα και κάτω από τον ανάδρομο ουρανό, και να αποκαλυφτείτε και με άσχημο τρόπο. Προλάβετε τα χειρότερα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: Το Δέκα Καρό

 

Οι αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε είναι πολλές και σκληρές. Σίγουρα σας επίκεντρο, όλων αυτών, θα πρέπει να είστε εσείς. Σκεφτείτε και μέσα στις επόμενες ημέρες, πράξτε. Μια καταλυτική και πολλή καλή είδηση, θα σας έρθει από την εργασία σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Σκορπιός: Ο Άσος Σπαθί 

Κινήστε βάση ώριμης στρατηγικής, έτσι ώστε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συνεχίστε και σίγουρα θα του τραβήξετε την προσοχή. Όλα αυτήν την εποχή σας ευνοούν. Θετικές εξελίξεις, θα έχετε και στα επαγγελματικά σας πλάνα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Τρία Σπαθί

Είσαστε χωρίς ανάσα, σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, που θα πρέπει μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα να τα φέρετε όλα εις πέρας. Πολλές και οι απαιτήσεις, που προκύπτουν από τον άνθρωπο και την οικογένεια σας. Οργανωθείτε και όλα θα γίνουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Ο Άσσος Μπαστούνι

Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Αν αυτά τελικά αυτά μέσα σε εύλογα χρονικά διαστήματα, δεν υποστηριχτούν από πράξεις, τότε καλύτερα απομακρυνθείτε με όλους τους τρόπους. Οι σχέσεις που αυτό το διάστημα έχουν παγώσει, θα πρέπει να βρουν τους επικοινωνιακούς τρόπους, να πλησιαστούν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: Το Οχτώ  Μπαστούνι

Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε, πολύ κοντά στην επιτυχία, του να κατακτήσετε το άτομο που ζητάει η καρδιά σας. Η υπομονή και οι καλοί σας τρόποι, έχουν ήδη στείλει το μήνυμα τους, Όσοι έχουν υποθέσεις, σε εκκρεμότητα, διαζυγίου, θα τις προχωρήσουν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Τέσσερα Καρό

Η προσωπική σας ελευθερία είναι το Α και το Ω στην ζωή σας. Σαφώς και  μπορείτε να έχετε μια πολλή καλή σχέση, αλλά χωρίς αυτήν να σας περιορίζει. Πολλά τα ταξίδια και οι μικρομετακινήσεις, που για αυτούς που είναι ελεύθεροι, θα αποδώσουν νέες γνωριμίες.

Δυναμική ημέρας: 5/5