Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Πέμπτη 25/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Πέμπτη 25/05

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Είναι μια μέρα που όλα θα φωτιστούν. Οι σχέσεις που έχουν μείνει στάσιμες, τώρα θα ξανα-ξεκινήσουν με πιο συνειδητοποιημένες τάσεις πλέον.

 

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ταύρος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

 Μαζέψτε τα νεύρα σας. Δεν αφορούν κανέναν. Βρείτε τελικά τι είναι αυτό που σας προβληματίζει και αναζητήστε τις πρακτικές λύσεις.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Δίδυμοι: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Ξεκινήστε από σήμερα να κάνετε τις αλλαγές σας, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά τα πάντα. Ακόμη και μια δύσκολη επανασύνδεση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι επιθυμίες σας, έχουν εισακουστεί από τον άνθρωπο σας, και το μόνο που απομένει είναι να σας τις ικανοποιήσει. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς προς αυτόν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Θα έχετε την  υποστήριξη του συντρόφου σας, σε όλα αυτά που επιθυμείτε μα πράξετε. Τα οικονομικά σας θα είναι άμεσα και ικανοποιητικά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Είναι μια καλή εποχή, που έχετε πολλά να περιμένετε από τον σύντροφο σας αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Οικογένεια και φίλοι είναι στο πλευρό σας.

 

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Διαλέξτε τι θέλετε και πείτε το στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ουδείς θα συνεχίσει για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα, να σας περιμένει και να σας δίνει πιστώσεις χρόνου.

 

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

 Η αισθηματική σας ζωή, κάθε μέρα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αυτό σαν συντρόφους, σίγουρα σας φέρνει πολύ πιο κοντά, ίσως και σε κοινές αποφάσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Το να είστε σε μια μόνιμη αγωνία, για το τι θέλει και τι επιθυμεί ο σύντροφος σας, μόνο, σίγουρα καθυστερεί από την δική σας προσωπική εξέλιξη.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Όλο το σύμπαν σας υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι πια μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά όλα αυτά, που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

 Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Εσείς και ο ατσαλένιος σας χαρακτήρας, έχετε μια σειρά από προβλήματα, που πρέπει να επιλύσετε μέσα στον μήνα αυτόν που φεύγει. Ξεκινήστε από τα οικονομικά σας.

 

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Εσείς που έχετε τώρα τελευταία έναν καινούργιο άνθρωπο στην ζωή σας, θα πρέπει να είστε και λίγο πιο μαζεμένοι στις προσφορές και στις υποσχέσεις σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5