Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 20/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 20/05

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : Ο Άσσος Μπαστούνι

Είσαστε χωρίς ανάσα, σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, που θα πρέπει μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα να τα φέρετε όλα εις πέρας. Πολλές και οι απαιτήσεις, που προκύπτουν από τον άνθρωπο και την οικογένεια σας. Οργανωθείτε και όλα θα γίνουν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ταύρος: Το Δύο Κούπα

Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στους ανθρώπους, που σας αγαπούν. Οι μέρες που έρχονται μέχρι το τέλος του μήνα του Μαίου, σας υποστηρίζουν και σε καλή διάθεση αλλά και σε οικονομική κατάσταση. Όλα τα άλλα επάγονται στον γήινο χαρακτήρα σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Δίδυμοι: Το Τρία Κούπα

Τα σύνολο των σκέψεων σας, θα πρέπει να συμπεριλάβει και τις προτάσεις που έρχονται από την πλευρά του συντρόφου σας. Εσείς μπορεί να θέλετε δεσμεύσεις και κοινή ζωή, θα πρέπει όμως και αυτό να μπορεί να υποστηριχτεί σε κάθε επίπεδο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Το Τέσσερα Κούπα

Διαλέξτε κάτι που να σας ταιριάζει σαν προσωπικότητες. Ότι υπάρχουν πολλοί πειρασμοί στους δρόμους σας, δεν σημαίνει ότι θα κοντοστέκεστε στον κάθε έναν. Κρατήστε τις υψηλές σας προδιαγραφές, και μην δέχεστε κάτι λιγότερο από αυτό.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: Το Δέκα Καρό

Οι ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος, αλλά και οι δικές σας λάθος επιλογές προσώπων, τώρα σας έχουν βάλει σε μια αισθηματική απομόνωση, που ίσως και μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Είναι μια εμπειρία, που θα σας κάνει να είστε πια πιο προσεχτικοί.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: Ο Άσος Σπαθί

Έχετε στα οικεία σας περιβάλλοντα, ένα πρόσωπο, που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και μήνες, επιθυμεί, να σας κερδίσει και συναισθηματικά. Αυτό σαν κατάσταση, θα σας αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Το Εφτά Κούπα

Μπορείτε να οργανώσετε με τον άνθρωπο σας, κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αυτοί που είναι μόνοι, αν κάνουν λίγο υπομονή και μείνουν μακριά από τις μέτριες περιπτώσεις που τους πολιορκούν, θα δεχτούν ερωτική πρόσκληση, που θα τους ξαφνιάσει.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: Το Δέκα Καρό

Η σχέση δεν είναι ένα ευχάριστος περίπατος. Άρα, θα πρέπει και εσείς να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά και να κάνετε τις συμπληρωματικές σας προτάσεις, εκεί που χρειάζεται. Να είστε λοιπόν σίγουροι, ότι το ταίρι σας θα σας το πιστώσει.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Οχτώ  Μπαστούνι

Το ότι αυτήν την περίοδο έχετε επιλέξει να είστε μόνοι, είναι η καλύτερη πιθανή απόφαση σας. Ο τομέας των οικονομικών, χρειάζεται την παρουσία και προσοχή σας. Επίσης, οικογένεια και γνωστοί, έχουν παράπονα που έχετε χαθεί από την καθημερινότητα τους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αιγόκερως: Το Έξι Καρό

Υπάρχουν δύο ή και περισσότερες, περιπτώσεις ερωτικών υποθέσεων που έχετε αφήσει ανοιχτές. Είναι θέμα χρόνου, να γίνει κάποιο μπέρδεμα και κάτω από τον ανάδρομο Δία και να αποκαλυφτείτε και με άσχημο τρόπο. Προλάβετε τα χειρότερα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: Το Πέντε Καρό

Οι αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε είναι πολλές και σκληρές. Σίγουρα σας επίκεντρο, όλων αυτών, θα πρέπει να είστε εσείς. Σκεφτείτε και μέσα στις επόμενες ημέρες, πράξτε. Μια καταλυτική και πολλή καλή είδηση, θα σας έρθει από την εργασία σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Εννέα Σπαθί

Κινήστε βάση ώριμης στρατηγικής, έτσι ώστε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συνεχίστε και σίγουρα θα του τραβήξετε την προσοχή. Όλα αυτήν την εποχή σας ευνοούν. Θετικές εξελίξεις, θα έχετε και στα επαγγελματικά σας πλάνα.

Δυναμική ημέρας: 4/5