Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη 09/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη  09/05

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός:  Το Οχτώ  Μπαστούνι

Είναι η δική σας σειρά, να κάνετε ένα επόμενο βήμα προς τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να ισορροπήσετε όλες αυτές τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις, που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα. Επίσης, φροντίστε να απομακρύνετε τους τρίτους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Το Τέσσερα Καρό

Οι σκέψεις σας γύρω από το πλησίασμα, ενός καινούργιου προσώπου, έχουν γίνει πολλές μέσα στο μυαλό σας. Αυτό που πρέπει πια να κάνετε είναι με διακριτικότητα και ευγένεια να περάσετε σε πράξεις. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην άλλη πλευρά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Πέντε Καρό

Σίγουρα μια δύσκολη εποχή που πρέπει να σας βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αυτό είναι φυσικά κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί και με τον άνθρωπο σας. Πάντως η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά και τα οικονομικά σας… επίσης.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Το Εφτά Καρό

Η γοητεία που έχετε, είναι κάτι που σας φέρνει και πολλούς ακατάλληλους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Ευτυχώς είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια που μπορείτε πια να προστατέψετε τον εαυτό σας, αλλά και τον πολύτιμο χρόνο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Το Εννέα Σπαθί

Μην δείχνετε σε κανέναν τον εκνευρισμό σας. Αυτό που απομένει είναι εσείς να δώσετε τις τελικές λύσεις, μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που έχουν μείνει μακριά από ερωτικές καταστάσεις, ας είναι προετοιμασμένοι, καθώς μέσα στον μήνα θα υπάρξει κάτι νέο και πολύ ενδιαφέρον.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Παρθένος: Το Δύο Κούπα

Η σκιά που υπάρχει στο τώρα σας από το παρελθόν, δεν σας εξυπηρετεί τελικά σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Μήπως άδικα περιμένετε κάτι να προκύψει. Το πιο σοφό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα όριο χρόνου, και μετά να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: Ο Άσσος Μπαστούνι

Προτάσεις για διασκέδαση και εκδρομές, θα δεχτείτε από καινούργιο κόσμο, που τον ενδιαφέρετε. Ίσως και μέσα από αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα να υπάρξει και ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα τραβήξει την Βασιλική σας προσοχή.

 

 Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Τέσσερα Κούπα

Όλα έχουν σταματήσει για εσάς, στο τότε, που χωρίσατε. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα μπορέσει να σας κρατήσει σε αυτήν την στασιμότητα. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα, σας δείχνουν καινούργιους δρόμους και άτομα που σας ταιριάζουν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Τοξότης: Το Δέκα Καρό

Οι σχέσεις των Τοξοτών αυτό το χρονικό διάστημα έχουν μείνει σε μια αδικαιολόγητη στασιμότητα. Αυτό είναι και κάτι που έχει κάνει τους συντρόφους, να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Είναι λοιπόν στο δικό σας χέρι, να προβείτε σε αλλαγές.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αιγόκερως: Ο Άσος Σπαθί 

Το σύμπαν συνωμοτεί. Αυτό θα το δείτε σε πρώτο βαθμό, στα οικονομικά σας που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Πολλές και οι συνεργασίες που θα σας προταθούν. Από την μεριά των αισθηματικών σας, θα έχετε ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας ‘δικαιώσουν΄!

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

 

Υδροχόος: Το Τρία Σπαθί

Όλα τα σενάρια περιστρέφονται μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, που την έχετε εγκαταλείψει. Ίσως να έχετε κορεστεί. Ίσως πια και να χρειάζεστε μια αφορμή για να αναζωογονηθείτε. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ιχθείς: Ο Άσσος Μπαστούνι

Εσείς και η σιωπή ιχθύος που διατηρείτε μόνο σε  καλό θα σας βγει. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έχει πάρει τα μηνύματα που του στέλνετε και στο άμεσο μέλλον, θα κάνει την δική του κίνηση. Πολλές και οι καλές εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά – νομικά.

Δυναμική ημέρας: 3/5