Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη 23/05

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τρίτη  23/05

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : Το Πέντε Καρό

Οι σκέψεις και τα αισθήματα που σας αποδίδονται από τον άνθρωπο σας, σας έχουν συγκινήσει. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε και εσείς κάτι ανάλογο για αυτόν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Το Εννέα Σπαθί

Έχετε αποδυναμώσει την θέση σας με όλα αυτά που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Σίγουρα όμως και μπορείτε να προβείτε σε πρακτικές αλλαγές, που θα σας δικαιώσουν και πάλι.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Δίδυμοι: Το Δύο Κούπα

Είσαστε υπερβολικοί στα επικριτικά σας λόγια. Αυτό είναι και κάτι που έχει πληγώσει το συντροφικό σας ταίρι. Κάντε κάτι από την πλευρά σας, να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Ο Άσσος Μπαστούνι

Οι πραγματικές σας ανάγκες είναι τελείως διαφορετικές, από αυτές που το συντροφικό σας ταίρι σας προσφέρει. Έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε ειλικρινά στο μεταξύ σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Το Τρία Κούπα

Έχετε αυτήν την εποχή το σύμπαν υπέρ σας. Μην χάσετε λοιπόν τις ευκαιρίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχετε πρώτα εσείς την καλή ισορροπία και ψυχολογία.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: Το Τέσσερα Κούπα

Αν δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να πάρει κάποιες καταλυτικές αποφάσεις, για την αισθηματική σας ζωή, θα βγείτε κερδισμένοι. Οι εκπλήξεις είναι καθοδόν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Το Δέκα Καρό

Σήμερα και μέχρι τις 28-05, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Σκεφτείτε πριν κάνετε την οποιαδήποτε  κίνηση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: Ο Άσος Σπαθί

Εσείς είστε μόνο για να σας αγαπάνε. Αυτό θα το δείτε και σαν προσφορά συναισθημάτων από την μεριά του συντρόφου σας. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, θα έχουν νέο έρωτα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Εφτά Κούπα

Αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε και τον επόμενο σωστό σύντροφο. Η τύχη είναι με το μέρος σας, και σε επίπεδο οικονομικών.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Δέκα Καρό

Χαμογελάστε σε όλους. Είναι μια καταπληκτική περίοδος, που θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να εξελίσσεται όπως εσείς και ο σύντροφος σας την είχατε σχεδιάσει.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: Το Οχτώ  Μπαστούνι

Αισθάνεστε περιορισμένοι μέσα σε αυτά που ζείτε και που κάνετε. Μάλλον έχει έρθει η σωστή ώρα για αλλαγές. Αυτό είναι και κάτι που θα αναζωογονήσει και την σχέση σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Έξι Καρό

Έχουν πέσει οι μπαταρίες σας στο ελάχιστο. Αυτό σας συμβαίνει επειδή, έχετε ασχοληθεί με όλους εκτός από τον δικό σας εαυτό. Τροποποιήστε το.

Δυναμική ημέρας: 4/5