Τσιγγανική Χαρτομαντεία Δευτέρα 20/03/17

Τσιγγανική  Χαρτομαντεία Δευτέρα 20/03/17

ΚΡΙΟΣ: Τρία Κούπα

Οι αντιθέσεις και οι ρήξεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Αυτό ακουμπάει την προσωπική και την εργασιακή σας κατάσταση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε απόμακροι από υπερβολές. Επίσης ρίξτε και μια πιο σοβαρή ματιά στα οικονομικά σας που, δεν σας ευχαριστούν αυτήν την εποχή.

ΤΑΥΡΟΣ:  Τέσσερα Σπαθί

Η δράση σας είναι υποτονική και δεν σας ευχαριστεί τίποτα πια. Σε αυτό έχουν παίξει ρόλο και οι άσχημες παρελθούσες υποθέσεις, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ερωτικές περιπέτειες, που σίγουρα και μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Το Δέκα Πεντάκτινο

Το αισθηματικό σας μέλλον χαρακτηρίζεται αβέβαιο. Και εσείς οι ίδιοι δεν είστε σε φάση ζωής, για να κάνετε και κάτι πιο σοβαρό. Τα περισσότερα θέματα στην καθημερινότητα σας, είναι στάσιμα και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Μην απελπίζεστε όμως. Καθότι αυτή η εποχή είναι παροδική. Από τις 26/03, θα αισθανθείτε μια παραπάνω σιγουριά για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Πέντε Μπαστούνι

Θα αναπτύξετε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες, μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες με μια δύσκολη αστρολογική περίοδο, να πλησιάζει, σίγουρα θα χρειαστούν την διπλωματία σας. Επιπροσθέτως, μην δώσετε μεγάλη σημασία και βαρύτητα, σε διενέξεις μέσα σε οικογενειακούς και εργασιακούς χώρους.

ΛΕΩΝ: Το Δύο Κούπα

Είσαστε κάτω από μια μόνιμη αίσθηση καθήκοντος και υποχρέωσης απέναντι σε όλους. Αυτό σίγουρα σας αγχώνει και σας στρεσάρει σε υπερθετικό βαθμό. Έχετε αφήσει την φροντίδα του εαυτού σας, και γενικότερα δεν είστε ο παλιός καλός σας εαυτός. Χαλαρώστε, και από τις 24/03, που τα άστρα σας χαμογελούν, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το Οχτώ Μπαστούνι

Εφοδιαστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Οι μέρες μεταξύ 20-27/03 είναι άκρως σημαντικές για όλους τους Παρθένους, που θα δουν ερωτικές ευκαιρίες να παρουσιάζονται και να γοητεύουν. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα τύχουν πειρασμών, που θα τους βάλουν σε διλήμματα. Οι ελεύθεροι θα έχουν τα τυχερά τους.

ΖΥΓΟΣ: Το Εννέα Πεντάκτινων

Είσαστε εξαντλημένοι από τις παράλογες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε και να αποδώσετε στο τώρα λύσεις. Την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά πρέπει να έχετε στα εργασιακά σας, που χαρακτηρίζονται άκρως ικανοποιητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Άσος Κούπα

Ο δικός σας ο χαρακτήρας, δεν ταιριάζει με κανέναν αυτές τις ημέρες. Είσαστε σε μόνιμη ανησυχία. Ο κυβερνήτης σας κάνει πολλές και δύσκολες όψεις με τον Ερμή και σας δημιουργεί, την τάση για κίνηση και επικοινωνία ερωτική. Σε ζητήματα δουλειάς, θα έχετε την ευκαιρία για να αναπτυχθείτε, και να πατήσετε καλύτερα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Τρία Σπαθιών

Αιφνίδιες καθυστερήσεις στα εργασιακά σας, θα σας κάνουν λίγο οξύθυμους. Ο Άρης πάνω στον Κριό, σας βάζει σε λογική να τα φέρετε όλα στα δικά σας μέτρα. Αφήστε εκτός από όλο αυτό τον άνθρωπο σας και την γενικότερη οικογένεια σας, που δεν αντιλαμβάνονται την περίεργη συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Πέντε Κούπα

Απαιτείτε τα πάντα να γίνονται σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και στους δικούς σας χρόνους. Αυτό καλύτερα να μην τα καταφέρετε να το εφαρμόσετε και στον άνθρωπο, που υπάρχει στην ζωή σας. Εφοδιαστείτε με υπομονή και μην δέχεστε τις απόψεις των τρίτων, που δεν σας εκφράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Έξι Μπαστούνι

Η ανοδική σας πορεία κάνει την τσέπη σας, βαρύτερη και τον σύντροφο σας ακόμη πιο υπερήφανο από κάθε άλλη φορά. Η κίνηση της Αφροδίτης προσεχώς και του Ερμή στις επόμενες μοίρες των τελευταίων ζωδίων, θα δώσει μια νέα ερωτική διάθεση, στους αδέσμευτους και τους πολύ καιρό χωρισμένους. Όλα εξελίσσονται προς το καλύτερο.


ΙΧΘΕΙΣ: Το Εννέα Κούπα

Η εργασία σας και η ανάπτυξη της, είναι στα πρωτεύοντα σχέδια σας. Δεν χρειάζεται όμως μέσα σε όλο αυτό το κλίμα να συμπεριλαμβάνεται και την συναισθηματική σας ζωή. Η διάθεση των αδέσμευτων θα είναι στάσιμη, για νέες κατακτήσεις. Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου, θα σας βελτιώσουν την ψυχολογία σας.