Χαρακτηριστικά Ζωδίων – Πλανήτες και ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Άτομα εγκάρδια και εξωστρεφή που πλησιάζονται εύκολα. Δουλεύουν σκληρά και τους αρέσει η καλοζωία. Η ικανότητα συναισθηματικής επικοινωνίας είναι περιορισμένη. Συνήθως εκφράζονται μέσα από κινήσεις που εκπλήσσουν το ταίρι τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Άτομα συνεσταλμένα που δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα για σχολιασμό. Είναι ταπεινόφρονες και καλοσυνάτοι, και οι δύο άξονες πάνω στους οποίου κινούνται, είναι η άνετη υλική ζωή και η σταθερότητα στην οικογένεια τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων. Τους χαρίζει άνεση σε κάθε λογής επικοινωνία και μετακίνηση. Ο χαρακτήρας τους είναι ευχάριστος και εξωστρεφής. Έχουν εξαιρετική ικανότητα λογικής και διπλωματίας. Επιθυμούν να βρίσκονται συνεχώς μέσα σε κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άτομα που έχουν την μόνιμη εσωτερική ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματική κάλυψη. Ο χαρακτήρας τους είναι βατός και είναι αρκετά ευαισθητοποιημένοι σαν σύντροφοι και γονείς. Οι φιλοδοξίες τους κινούνται γύρω από την σταθερότητα της προσωπικής τους ζωής.

ΛΕΩΝ: Η γενναιοδωρία λόγων και υλικών αγαθών χαρακτηρίζει αυτόν τον συνδυασμό. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και κάνουν ότι μπορούν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, την περιουσία τους και την οικογένεια τους. Διατηρούν συναισθηματικούς δεσμούς ετών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το δεύτερο ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής. Αποφεύγουν ωστόσο τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούν να είναι αποτραβηγμένοι στην εργασία και στην οικογένεια τους. Άτομα άξια και ικανά σχεδόν για όλους τους τομείς της ζωής τους.

ΖΥΓΟΣ: Ενθουσιώδεις και πάντα μέσα σε κόσμο. Κάνουν παρορμητικές ενέργειες στην προσωπική τους ζωή, κάτι που τους κατατάσσει  στα πιο άπιστα ζώδια. Έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στην επικοινωνία και τους γοητεύει οτιδήποτε τους ανατρέπει την καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άτομα με ισχυρογνωμοσύνη που συνήθως τους απομονώνει από το σύνολο. Η ελευθερία για αυτούς είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η μόνιμη σκέψη τους, είναι γύρω από την υλική άνεση και την ισορροπία της αισθηματικής τους ζωής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνδυάζουν πολλά καλά χαρακτηριστικά τα οποία τους κάνουν συμβατούς με τα περισσότερα ζώδια. Προτέρημα η ηγετική τους ικανότητα και η αίσθηση ασφάλειας που παρέχουν στον άνθρωπο τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχουν ένα ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης που συνήθως τους οδηγεί στην δράση για φιλανθρωπία και γενικότερη ανθρωπιστική βοήθεια. Άτομα απρόβλεπτα αλλά με μεγάλη σταθερότητα στο επάγγελμα και στην οικογενειακή τους ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιθυμούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Έχουν ισχυρά συναισθήματα και τα εκφράζουν. Οι αισθηματικές τους υποθέσεις έρχονται συνήθως δεύτερες και μετά από την επαγγελματική επιτυχία, που συνήθως την συσχετίζουν με την ποιοτική ζωή και την υλική ασφάλεια.

ΙΧΘΕΙΣ: Έχουν έντονο το αίσθημα της αφοσίωσης στην δουλειά και στην οικογένεια τους. Μπορεί κάποιες φορές να είναι κυκλοθυμικοί, αλλά σίγουρα χαρακτηρίζονται από την ευγένεια και την γενικότερη αξιοπρέπεια τους. Είναι ανθεκτικοί στα δύσκολα και συνήθως είναι αυτοί που παίρνουν τις πρωτοβουλίες για αλλαγές.