01-25/12 Αφροδίτη στον Τοξότη. Ερωτικές ανατροπές για όλα τα ζώδια!

 

01-25/12 Αφροδίτη στον Τοξότη. Ερωτικές ανατροπές για όλα τα ζώδια!        

Ο καινούργια εποχή ξεκινάει και δίνει την ευχή της σε όλα τα ζώδια, για να κάνουν επιτέλους τα όνειρα τους πραγματικότητα. Η Αφροδίτη προχωράει στον Τοξότη στις 03/12 και δίνει τις ευκαιρίες για επανασυνδέσεις αγαπημένων ζευγαριών, αλλά και να φέρει οικονομικά δεδομένα που θα δικαιώσουν αυτούς που προσπάθησαν. Μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστεί γύρω στις μέρες της Πανσελήνου 03/12, που οι εκπλήξεις από το παρελθόν, ίσως και να προκαλέσουν ταραχή.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Όλα αυτά που έχετε υποστεί τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα σε δύσκολες σχέσεις και καταστάσεις με λάθος άτομα, πια θα τερματιστούν και μέσα από δικούς σας λόγους και πράξεις. Δεν θα υπάρξουν πια άλλα περιθώρια για παρεξηγήσεις, αλλά και απόκλιση από τους στόχους σας. Σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε σε επαγγελματικό κλάδο, σίγουρα θα δεχτείτε και πολλές προτάσεις …που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, αλλά θα πρέπει να φιλτράρετε πολλάκις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί.

 

Ταύρος: Εσείς αυτό που περιμένετε, είναι ο κυβερνήτης σας, να σας βοηθήσει σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα σας δώσει μια παραπάνω δυναμική, έτσι ώστε να δώσετε άμεσα λύσεις σε υποθέσεις οικονομικών αλλά και αισθηματικών, που έχουν μείνει στάσιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που θα δείτε να έχει στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι μέρες μεταξύ Πανσελήνου 12/03 και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού  κύκλου στις 23/12, είναι ιδανικές, για τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, αλλά ακόμη επιθυμούν να δώσουν τις ευκαιρίες στα αισθήματα τους.

 

Δίδυμοι: Εσείς είσαστε μέσα στην καλή χαρά αλλά και το επόμενο διάστημα αυτό όχι μόνο, θα συνεχιστεί, αλλά θα σας κάνει και να ζητήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό να κάνει αλλαγές, σε  όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι σχέσεις που πια δεν σας δίνουν κάποια χαρά, ή εσείς πια δεν αντιλαμβάνεστε εξέλιξη, σίγουρα θα λήξουν. Οι δεσμοί – γάμοι, που έχουν αντέξει τις όποιες δυσκολίες, αλλά και τις τρίτες, εισβολές, το μόνο που απομένει είναι να βρουν τους τρόπους για να ανανεωθούν …σαν ζευγάρι.

 

 Καρκίνος: Όλα έχουν αρχίσει και κινούνται πλέον πάνω στα προγράμματα και τα σχέδια που εσείς επιθυμείτε. Ο καινούργιος μήνας Δεκέμβριος, έρχεται για να σας δώσει τις ευκαιρίες που ζητάτε σε επίπεδο οικονομικών και σε δεύτερο τόνο, στα αισθηματικά σας. Οι δεσμοί, που έχουν δείξει την αξία τους, αλλά και έχουν αντέξει στο παρελθόν, είναι πιθανόν, μέσα στην Άνοιξη, να δρομολογήσουν περαιτέρω δεσμεύσεις….γάμο, οικογένεια. Πολλές και οι ευχάριστες εξελίξεις, για τους ελεύθερους.

 

Λέων: Έχετε τόσα πολλά να οργανώσετε μέσα σε αυτόν τον καινούργιο μήνα, που σίγουρα θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα αυστηρό προγραμματισμό. Μετά τις 08/12, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα νομικές – οικονομικές υποθέσεις, που έχουν τις ρίζες τους, ίσως και χρόνια πριν. Αυτοί που πια έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις …γύρω από χωρισμούς και διαζύγια, θα το ολοκληρώσουν σαν σκέψη και θα προχωρήσουν σε δράσεις.

 

Παρθένος: Είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα. Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή αλλά και του Δία, θα ανοίξουν πόρτες για επανασυνδέσεις αλλά και καλύτερων οικονομικών συνθηκών. Από την Πανσέληνο και μετά, πολλές θα είναι και οι καινούργιες γνωριμίες, που ίσως να δώσουν σε μικρό χρονικό διάστημα, γάμους αλλά και κάτι περισσότερο. Αυτοί που σκέφτονται να  αλλάξουν δουλειά, χώρα, θα βρουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να το ολοκληρώσουν, σχετικά εύκολα.

 

Ζυγός: Υπάρχει μια καλή αστρολογική συμμαχία, προς τον ζωδιακό σας οίκο, όπου και θα συνεχιστεί για όλη την εποχή του Τοξότη. Αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες… που έχετε στον συναισθηματικό σα τομέα. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα που δεν σας αποδίδουν πια, αυτά που περιμένετε, ή ακόμη και αν οι δικές σας προτεραιότητες άλλαξαν, τότε έχει έρθει σίγουρα το χρονικό σημείο για την παρέμβαση σας. Όσοι είναι σε φάση επανασυνδέσεων, θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν υπό καλύτερες συνθήκες. Οι οικονομικές αγωνίες περνάτε και αυτές στο παρελθόν

 

Σκορπιός: Η Αφροδίτη φεύγει….και σίγουρα σας άνοιξε τους ορίζοντες… αλλά και  σας έκανε και πιο ώριμους. Αυτό ακουμπάει και τον αισθηματικό σας τομέα, αλλά και τα οικονομικά σας, που πια θα σας δώσουν όλα αυτά για τα οποία προσπαθείτε. Γάμοι αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις, που έχουν φθαρεί από το πέραν του χρόνου, αλλά και από την καθημερινότητα, θα βρουν τους σωστούς εκείνους τρόπους για να ανανεωθούν. Ιστορίες του παρελθόντος, που πια δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, και αυτές θα τερματιστούν και τα ταίρια, θα συνεχίσουν, σε διαφορετικούς δρόμους.

Τοξότης: Πολλά αυτά που έχετε σκεφτεί και που επιθυμείτε μόνοι ή μαζί με τον σύντροφο σας, να τα κάνετε πραγματικότητα. Όλο το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου, σας δίνει πολλά καλά πατήματα …αλλά και ευκαιρίες για να μιλήσετε για δεσμεύσεις πιο επίσημες, αλλά και καινούργια ανοίγματα στον επαγγελματικό σας δρώμενα. Μέσα σε όλα αυτά, οι μόνοι και οι εργένηδες του ζωδίου, θα δεχτούν τις επιρροές της Αφροδίτης, θα βρεθούν τετ – α – τετ, με έναν μεγάλο έρωτα, που σύντομα δυνατή αγάπη. Χρήμα που έρχεται από ξαφνική πηγή σας λύνει τα χέρια.

 

Αιγόκερως: Τα ζόρια τελειώνουν, άμεσα! Η νέα σεζόν του Δεκεμβρίου …ανοίγει καινούργιους δρόμους, σε όλους τους τομείς, και σας δίνει τις ευκαιρίες αλλά και τις ευκολίες για να αλλάξετε όλα αυτά που μέχρι τώρα σας ενοχλούσαν. Αισθηματικές υποθέσεις αλλά και άτομα, που πια δεν σας ενθουσιάζουν θα φύγουν από την ζωή σας. Φιλίες πολυπρόσωπες θα τερματιστούν. Κάποιοι θα ασχοληθούν πολύ πιο ενεργά με τα οικονομικά τους, που μέσα στο 2018 θα έχουν τις μέγιστες αποδόσεις.

 

Υδροχόος: Ανοίξτε τα χέρια σας και απολαύστε όλα αυτά τα καλά που σας στέλνει το επόμενο διάστημα. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας αλλά και του Άρη σε θετικές μοίρες, σας κάνουν το επίκεντρο πολύ κόσμου, που θα σας πλησιάσει έτσι ώστε να σας γνωρίσει καλύτερα. Αυτό μπορεί να είναι μια ερωτική παγίδα, για τους ήδη δεσμευμένους, αλλά κάτι αναμενόμενο… για τους ελεύθερους και χωρισμένους. Πολλές και ενδιαφέρουσες… θα είναι και οι επαγγελματικές προτάσεις που θα σας έρθουν μετά τις 02/12.

 Ιχθείς: Ο Δεκέμβριος…. εισέρχεται με την Αφροδίτη…. και τόσους άλλους πλανήτες να υποστηρίζουν τον αστρολογικό σας οίκο. Αυτό θα διαρκέσει για ακόμη 3 εβδομάδες, όπου θα πρέπει να επισπεύσετε όλα αυτά που έχετε τόσο καιρό μέσα στο μυαλό σας, για να κάνετε. Σίγουρα οι ώριμες συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, θα σας φέρουν κοντά σε κοινές λύσεις, ακόμη και για να κάνετε μαζί το επόμενο βήμα. Οι οικονομικές σας απολαβές θα πολλαπλασιαστούν και θα σας βοηθήσουν σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: