04/11 Πανσέληνος στον Ταύρο. Εκπλήξεις για όλα τα ζώδια!

 

04/11 Πανσέληνος στον Ταύρο. Εκπλήξεις για όλα τα ζώδια!

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Κριός : Αυτά που σας ενοχλούν σίγουρα θα πρέπει να τα πείτε στον άνθρωπο σας, που πραγματικά βλέπει από εσάς, μια διαφορετική αντιμετώπιση και συμπεριφορά.

 

Ταύρος:  Όλα έχουν αλλάξει, φυσικά προς το καλύτερο. Σε αυτό να είστε βέβαιοι ότι θα εντάξει και τις δυναμικές του ο άνθρωπος σας, που κάνει ότι μπορεί για να σας έχει πάντα χαρούμενους.

 

Δίδυμοι: Μπορείτε και να μην κάνετε και τίποτα, για ένα χρονικό διάστημα, απλά και μόνο για να διαπιστώσετε, τι και πως θα κινηθεί ο άνθρωπος σας, προς εσάς.

Καρκίνος:  Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε πολλά νέα πρόσωπα να σας πλησιάζουν και να κάνουν ότι μπορούν να τραβήξουν την προσοχή σας. Λίγη υπομονή, τα άστρα σας ευνοούν.

 

Λέων: Εσείς ακούτε τα πάντα και τους πάντες. Αυτό που έχει όμως την σημασία του, είναι εν τέλει να εφαρμόσετε μέσα στην σχέση σας, μόνο αυτό που πρέπει.

 

 

Παρθένος:  Οι απόψεις σας, μπορεί να είναι διαφορετικές, από αυτές του συντρόφου σας, αλλά εδώ είναι και η επιτυχία μιας σχέσης. Κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, θα ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον.

 

Ζυγός:  Η δική σας η γνώμη τελικά θα υπερισχύσει, μέσα στον δεσμό σας. Ο σύντροφος σας, σας αγαπάει τόσο πολύ που έχει την διάθεση να σας ακολουθήσει χωρίς αντιρρήσεις.

 

 

Σκορπιός:  Με την Αφροδίτη και τον Δία σε καλή φορά, εσείς θα βρεθείτε τετ α τετ, με μια παλιά σας ερωτική γνωριμία. Ωστόσο τα πράματα μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαία

 

Τοξότης:  Περνάτε μια στρεσογόνο εποχή, που ξεκινάει από τα οικονομικά σας. Αυτό σαν κατάσταση από τις 05-11, αρχίσει και ισορροπεί και όλα θα βελτιωθούν, ακόμη και στα ερωτικά σας.

 

 

Αιγόκερως: Είσαστε κάπου ακόμη ξεχασμένοι, στο παρελθόν και τις εικόνες του τότε. Η ζωή όμως τρέχει μπροστά και σας κάνει να κοιτάξετε και τον μέλλον σας. Πάντως ο  κυβερνήτης σας υποστηρίζει παντού.

 

Υδροχόος: Ότι και να γίνει, ότι και να ακούσετε, εσείς και η δυναμική του ζωδίου σας, δεν σταματάει πουθενά. Αυτήν την εποχή, που έχετε την εύνοια του σύμπαντος, κάντε τις διορθωτικές σας κινήσεις.

 

 

Ιχθείς: Είσαστε από τα λίγα ζώδια, που μέσα σε αυτόν τον μήνα του Νοεμβρίου….θα καταφέρετε να λύστε πολλά ζητήματα, μέσα σε οικογένεια, αισθηματική σχέση αλλά και οικονομικά. Οι εκπλήξεις, θα είναι πολλές και για τους ελεύθερους.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: