05/10 Πανσέληνος στον Κριό. Έρχονται αλλαγές!

05/10 Πανσέληνος στον Κριό. Έρχονται αλλαγές!

Αυτό το ιδιαίτερο αστρολογικό φαινόμενο…θα φέρει και τις σχετικές αφορμές που θα προκύψουν έτσι ώστε πολλά ζευγάρια ή φιλίες να επανασυνδεθούν.

Αναλυτικές προτάσεις:

Κριός: Δεν έχετε και πολύ καιρό για χάσιμο εσείς. Τα καλά νέα σας πλαισιώνουν, και έρχονται από τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη πια να σας ανοίξει την καρδιά του, και να σας προτείνει κάποια πράματα για το μέλλον  σας. Και οι ελεύθεροι θα έχουν κάποια καινούργια φλέρτ.

Ταύρος: Έχετε πολλά να λύστε αυτές τις επόμενες ημέρες, με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τα είχατε αφήσει κάτω από το χαλί του χρόνου και τώρα, έχει έρθει η ώρα να συζητηθούν. Πολλά και τα ευχάριστα δρομολόγια και συναντήσεις, που θα κάνουν οι ‘ένα αποστάσει εραστές’.

 

Δίδυμοι: Με τον νέο μήνα να σας υποστηρίζει σθεναρά, εσείς θα έχετε σωρεία από ειδήσεις και συναντήσεις, στον αισθηματικό σας τομέα. Αυτοί που έχουν προγραμματίσει ταξίδια, θα πρέπει να ξανατσεκάρουν το πρόγραμμα τους. Τυχαίες συναντήσεις για κάποιους που θα εκπλήξουν.

 

Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να πιέζετε το μυαλό σας για να κάνετε ότι μπορείτε για να είστε αρεστοί σε όλους αυτούς, που σας γοητεύουν. Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την άλλη πλευρά. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν και στα ζευγάρια που είναι χωρισμένα, μόνο σε φυσικό επίπεδο.

 

Λέων: Πολλά αυτά που θα κερδίσετε αν  μείνετε απλά σιωπηλοί. Βλέπετε και εσείς ότι έχετε πολλά νεύρα αλλά εντάσεις μέσα στον δεσμό σας. Αν αυτό προέρχεται από προβλήματα που αφορούν τον σύντροφο σας,  ή το περιβάλλον του, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το υποστηρίξετε.

Παρθένος: Η καρδιά και το μυαλό σας είναι ακόμη δεσμευμένο στο παρελθόν σας, που αισθάνεστε ότι κάτι δεν έχει τελειώσει. Μέσα σε αυτήν την αγωνία σας, θα υπάρξουν το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, και κάποιες καινούργιες γνωριμίες …που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Επίσης κάποια οικονομικά νέα, θα σας τονώσουν το ηθικό.

 

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε πολύ και ενδιαφέροντα κόσμο που επιθυμεί να σας γνωρίσει καλύτερα. Με τους Ποσειδώνα – Ουρανό…. σε ανάδρομη φορά το μόνο που θα συ

μβεί είναι εσείς, να βρεθείτε σε έναν ερωτικό κλοιό, αλλά και κάποιος από το παρελθόν σας, να σας εμφανιστεί ζητώντας μόνιμη επανασύνδεση.

 

Σκορπιός: Και εσείς βλέπετε κάποια λάθος πράματα που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Έχει έρθει λοιπόν το χρονικό σημείο, που θα πρέπει να τα διορθώσετε, μέσα από μια σοβαρή συζήτηση που επιθυμεί και ο άνθρωπος σας. Οι μόνοι του ζωδίου, ίσως και μέσα στον μήνα αυτόν… θα έχουν φρέσκιες γνωριμίες.

 

Τοξότης: Ότι και να λέτε και με τον Ερμή σε καλές όψεις με τον Δία, δεν θα βρείτε το δίκιο σας, και ειδικά μέσα σε σχέσεις που έχουν χαθεί οι αισθηματικές επικοινωνίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτείτε και μόλις τα πράματα ηρεμήσουν να προτείνετε τις πρακτικές σας αλλαγές. Να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν αποδεκτές.

Αιγόκερως: Όλα αυτά που έχετε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σας, και δεν μπορείτε πια να εμπιστευτείτε κανέναν. Μέχρι να φύγει ο Ζυγός, νέα άτομα θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας και θα σας αλλάξουν την σκέψη.

Υδροχόος: Ευτυχώς και μέσα από την ψύχραιμη καθοδήγηση σας, η σχέση σας έχει ξεφύγει από την κρίση και ήδη μέσα σε αυτόν τον μήνα, να συζητήσετε για δεσμεύσεις – γάμους – συγκατοικήσεις. Πολλά και τα κοινή συναινέσει, λυτρωτικά διαζύγια που θα απελευθερώσουν τους συντρόφους.

 

Ιχθείς: Η ανάγκη του ανθρώπου σας είναι να φύγετε από την ρουτίνα, είναι μεγάλη και σας εκφράζει συχνά. Αυτό είναι και κάτι που τελικά θα σας πείσει για να φύγετε για λίγες ημέρες. Όλα είναι γενικότερα καλά. Χρήμα – φήμη.. σας πλησιάζει.

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: