Ζώδια – LOVE STORIES!

Ζώδια – LOVE STORIES!

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Κριός:  Εσείς έχετε, εδώ και καιρό μπει στο ερωτικό και απόλυτο στόχαστρο, ενός νέου προσώπου που έχει φανερωθεί από τον χώρο της εργασίας σας. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή θα φανερωθούν προτάσεις και ιδιαίτερες προσεγγίσεις που δεν θα σας αφήσουν, αδιάφορους.

LOVE LIFE: ***

Ταύρος: Είναι μια εποχή που θα δείτε πολύ κόσμο να σας πλησιάσει με διάθεση για κάτι περισσότερο και σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτό θα έχει την πρακτική του ισχύ και μέσα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, που απλά το μόνο που χρειάζονται θα δώσει μια αναθέρμανση.

LOVE LIFE: ****

Δίδυμοι: Πολλές και ποικίλες οι σκέψεις σας, γύρω από προβληματικές σχέσεις και αισθήματα, που μόνο σε αδιέξοδο σας οδεύουν. Μπορείτε και να σκεφτείτε πολύ πιο αναλυτικά και πάντα με κέντρο εσάς. Σίγουρα θα πρέπει άμεσα να κάνετε πρακτικές διορθώσεις.

LOVE LIFE: ***

Καρκίνος:  Αυτό που θα σας έδινε μια χαρά παραπάνω, μέσα στον δεσμό σας, είναι αν τελικά αποφασίζατε να πάτε ένα βήμα πιο κάτω, σε μια επισημοποίηση.  Μια περίοδος που μπορεί να σα δώσει διεξόδους και σε οικονομικό επίπεδο. Οι σκέψεις υπάρχουν και αναμένονται οι κινήσεις.

LOVE LIFE: ****

Λέων: Εσείς αυτό που ζητάτε είναι να έρθετε σε μια άμεσα επαφή με ένα άτομο, για το οποίο ακόμη έχετε ενεργά συναισθήματα. Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε με το να δραστηριοποιηθείτε άμεσα και να προσεγγίσετε ευθέως  μια τέτοια κατάσταση. Το πιο πιθανόν είναι να βγείτε κερδισμένοι.

LOVE LIFE: ***

Παρθένος: Εσείς με τόσο καλά αστρολογικά αυτήν την εποχή, προς τον οίκο σας, το μόνο που θα συμβεί, είναι να τραβήξετε το προσωπικό ενδιαφέρον  κάποιων ανθρώπων. Όλος  ο υπόλοιπος  μήνας, θα έχει για εσάς εκπλήξεις ίσως και έναν νέο έρωτα, που θα σας φτιάξει μια και καλή την ψυχολογία και την ζωή!

LOVE LIFE: ****

Ζυγός: Εσείς δεν θα πρέπει να έχετε κανένα απολύτως παράπονο από τον άνθρωπο σας. Αυτά που ζητάτε γίνονται. Ίσως πια να έχετε την ανάγκη για κάτι περισσότερο. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το συζητήσετε ευθέως, και τι πιο πιθανόν είναι να γίνει. Επιπροσθέτως αυτοί που είναι μόνοι, θα βρεθούν ανάμεσα σε νέα φλερτ.

LOVE LIFE: ****

Σκορπιός: Αν και έχετε την φήμη του κακού παιδιού, εσείς  αν θέλετε μπορείτε να τα καταφέρετε όλα και με όλους. Ξεκαθαρίστε μέσα στο κεφάλι σας τι είναι αυτό που επιθυμείτε και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, θα βρουν τους διπλωματικούς τρόπους, για να έρθουν και πάλι κοντά.

LOVE LIFE: *****

Τοξότης:  Εσείς πια γνωρίσετε και σε βάθος τι είναι αυτό που θέλετε και υπάρχει μέσα στην αισθηματική σας ζωή και με ποιον τρόπο. Αν είστε μόνοι, είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο, για να ψάξετε να βρείτε άτομα που ταιριάζουν με την δική σας ιδιοσυγκρασία.

LOVE LIFE: ***

Αιγόκερως:  Όλα δείχνουν  ότι πια έχετε αποσαφηνίσει τι ζητάτε από τον εαυτό σας αλλά και από τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Αυτό θα πρέπει να το ‘εφαρμόσετε’, και στον άνθρωπο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Πολλά ακόμη και τα θετικά που έχετε να εισπράξετε και να σας ανοίξουν τις ευκαιρίες από τον οικονομικό σας τομέα.

LOVE LIFE: ****

Υδροχόος: Εσείς και η ρομαντική σας πλευρά, δεν θέλετε πια να δώσετε άλλες – νέες ευκαιρίες σε άτομα που πολλές φορές σας έχουν προδώσει στο παρελθόν. Η μέρα της νέας εποχής, σας επιτρέπει έναν σοβαρό διάλογο για να βάλετε τα πάντα σε μια πιο πρακτική ώριμη βάση. Αυτό είναι και κάτι που θα σας το ζητούσε και ο άνθρωπος σας.

LOVE LIFE: **

Ιχθείς: Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι σας, αλλά αυτό από τις επόμενες ημέρες …αλλάζει και σας φέρνει μπροστά σε καινούργιες προσωπικότητες, που έχουν κάτι ξεχωριστό. Οι περισσότεροι του ζωδίου, θα έχουν νέα σχέση μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, αλλά και αρκετό χρήμα για να κινηθούν όπως θέλουν.

LOVE LIFE: ***