Οι Κάρτες των Αγγέλων. Προβλέψεις 01 έως 03 Φεβ ΄17

Οι Κάρτες των Αγγέλων. Προβλέψεις 01 έως 03 Φεβ΄17

 

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

 

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

 

Αισθηματικές προβλέψεις:

 

Κριός: Η κάρτα – Η Φιλία

Οι φιλίες και οι άνθρωποι που τόσο καιρό σας κρατούν το χέρι, στα δύσκολα και στα δύσβατα, θα είναι αυτήν την εποχή ακόμη πιο κοντά σας. Οι έρωτες θα έρθουν….και θα παρέρθουν.

 

Ταύρος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Είσαστε στο σωστό μέρος, και στην σωστή ώρα. Το ένστικτο σας το αλάθητο, έχει πολλά να σας πει. Το άτομο που αγαπάτε, θα έρθει και θα σας φανερώσει πολλές όμορφες αλήθειες… και ενδιαφέροντα μυστικά.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Δύναμη

Είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογική και σωματική κατάσταση, που μόνο σε επιτυχίες μπορεί να σας οδηγήσει. Αυτό είναι και κάτι που το άτομο, που σας ενδιαφέρει, ήδη το έχει παρατηρήσει.

 

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Αρμονία

Μπορείτε να πείτε, ότι έχετε φέρει στην καθημερινότητα σας, την πολυπόθητη γαλήνη και ηρεμία. Το χρειαζόσασταν. Αυτό που λείπει, είναι να συνεχίσετε κάπως ανάλογα και την προσωπική σας ζωή.

 

Λέων: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Χρήμα και πολλές ευτυχισμένες στιγμές, σας περιμένουν από το άνοιγμα του μήνα και μετά. Το δικαιούστε. Μέσα σε όλα αυτά τα ωραία, να περιμένετε και την έλευση ενός νέου έρωτα στην ζωή σας.

 

Παρθένος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Με την δική σας προσωπική δύναμη, θα επέλθει η ελευθερία από τις άσχημες και οδυνηρές στιγμές και μνήμες του παρελθόντος. Η ζωή συνεχίζεται, και μαζί με αυτό και εσείς με την στιβαρή σας προσωπικότητα.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Μπορείτε να πείτε ότι έχετε την ιδανική συνταγή, που όλοι σας αγαπούν για όλα αυτά που είστε και προσφέρετε. Κάτι ανάλογο, θα εισπράξετε και από τον αγαπημένο σας σύντροφο. Απολαύστε το.

 

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Σίγουρα οι αγάπες και οι έρωτες, σας αφορούν, αλλά αυτήν την εποχή, θα πρέπει να δώσετε την περισσότερη δυναμική και προσοχή σας, στα οικονομικά που θα είναι άκρως ανθηρά. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. 

 

Τοξότης: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Είναι ένας πολύ καλός μήνας, για να βάλετε σε μια στοιχειώδη πια σειρά τα οικονομικά αλλά και την δύσκολη ερωτική σας ζωή. Με αυτήν την σειρά. Πολλές και οι εκπλήξεις για τους μόνους.

 

Αιγόκερως: Η κάρτα – Η Αφθονία

Έχετε μια σειρά από σοβαρά ζητήματα, να επιλύσετε αυτήν την εποχή. Πάντως, τα περισσότερα, θα λήξουν υπέρ σας. Οικονομικά- Κληρονομικά θα σας δικαιώσουν.

 

Υδροχόος: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά στο άτομο που αγαπάτε. Ήδη είναι σε ώριμες σκέψεις για να σας κάνει προτάσεις, που θα σας δεσμεύσουν και σε πιο επίσημο επίπεδο. Το αντέχετε.

 

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Αυτά που έχετε να πείτε, δηλώστε από τώρα. Είναι ότι πιο έντιμο μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. Σίγουρα κάτι που θα αναγνωριστεί, από το άτομο που σας ενδιαφέρει άμεσα.

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: