Οι Κάρτες των Αγγέλων. Προβλέψεις 01 έως 03 Φεβ ΄17

 

Ζυγός

Τίποτα δεν έχει γίνει εύκολα στην ερωτική σας ζωή, και αυτό είναι κάτι που το συντροφικό σας έτερο, το ξέρει πολύ καλά πια. Εσείς που είστε μόνοι σας, μάλλον κάτι νέο σας πλησιάζει προσεχώς.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Σκορπιός

Κάποιες μικρές αλλαγές θέλει να κάνει το συντροφικό σας έτερο, μέσα στην σχέση σας που όμως ακόμη εσείς δεν τις εγκρίνετε. Οι συζητήσεις θα πρέπει να κάνουν την εμφάνιση τους.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Τοξότης

Έχουν γίνει πολλές αστοχίες, το τελευταίο διάστημα στην ερωτική σας ζωή, και για αυτό μόνο εσείς φταίτε. Τώρα το μόνο που χρειάζεται, είναι να συναντηθείτε και να μιλήστε πιο ειλικρινά.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Αιγόκερως

Είστε κάθετοι και απόλυτοι…δεν θέλετε αυτό το διάστημα να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά. Ακόμη η καρδιά σας είναι πονεμένη από καταστάσεις του παρελθόντος.

Αστρολογική Εύνοια : 5/5

Υδροχόος

Μπορεί να μην έχετε συμφωνήσει απόλυτα με αυτά  που σας προτείνει ο αγαπημένος σας, αλλά καλό θα ήταν να του δώσετε λίγο χρόνο, για να σας δείξει τα συναισθήματα του.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5

 

Ιχθείς

Όσα ακούτε για τον πρώην σας, καλύτερα να τα ξεχάσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να πάτε την ζωή σας, πιο κάτω…καθώς τώρα ήδη μια νέα συντροφιά σας πολιορκεί.

Αστρολογική Εύνοια : 4/5