Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

19/10 Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Αισθηματικές αποκαλύψεις!

 

19/10 Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Αισθηματικές αποκαλύψεις!

Στις 19 Οκτωβρίου, θα συντελεστεί  νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Θα δώσει πολλές και πρακτικές ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια, έτσι ώστε να φέρουν εις πέρας καταστάσεις και πρόσωπα, που μέχρι τώρα….απλά τους ταλαιπωρούν!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ:

ΚΡΙΟΣ: Συντελείται αύριο μια πολύ δυναμική νέα σελήνη στον άξονα του Κριού – Ζυγού και σας επηρεάζει άμεσα και σας δίνει τις ευκαιρίες για λύσετε εκκρεμείς υποθέσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή, που δεν εκφράζει αυτά που ονειρεύεστε για τον εαυτό σας. Καλή εποχή και για το επάγγελμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προφυλαχτείτε από λόγια και κινήσεις των τριγύρω σας, που σίγουρα δεν ξέρουν πως να σας ‘διαχειριστούν’.  Καλείστε αυτές τις ημέρες να μείνετε περισσότερο παρατηρητές, σε όλα αυτά που συμβαίνουν και σε εσάς και στα περιβάλλοντα σας. Ενεργό ρόλο και δίπλα σας θα σταθεί ο άνθρωπο σας. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ημέρες του Σκορπιού…. που πλησιάζουν σας προσθέτουν έναν ακόμη πονοκέφαλο σε όλα αυτά που ήδη τρέχετε να προλάβετε και να ευθυγραμμίσετε. Ένας ακόμη λόγος να το κάνετε στο τώρα, και πριν φύγει ο Οκτώβριος. Προστατέψτε και τα οικονομικά σας, που έχουν ξεφύγει του ελέγχου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συναισθηματικές συγκρούσεις έχουν τον πρώτο ρόλο αυτές τις ημέρες σε όλα τα υδάτινα ζώδια, και πολύ περισσότερο στο δικό σας. Η σελήνη που σας κυβερνάει, μέχρι και την Κυριακή  22/10…θα κάνει δύσκολες όψεις με τον Άρη και θα σας δίνει εντάσεις. Ευτυχώς αυτό είναι προσωρινό. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Η εξωτερική σας εμφάνιση είναι κάτι που έχετε αφήσει στα αζήτητα εδώ και εβδομάδες, κάτι που όμως άμεσα θα πρέπει να επιληφθείτε, καθώς δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο! Σίγουρα απορρέει από την άσχημη ψυχολογία ένεκα ερωτικών απογοητεύσεων που έχετε περάσει. Οι επόμενες ημέρες σας δίνουν καλές παρέες και ανεβασμένη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πλανητικές όψεις, οι ανάδρομοι πλανήτες, η νέα σελήνη δεν σας ακουμπούν ούτε στο ελάχιστο. Άρα μπορείτε να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας, όπως τα έχετε προγραμματίσει. Ωστόσο αν δείτε προβληματικές συμπεριφορές σε τρίτους, μην δώσετε μεγάλη σημασία, από αύριο όλα θα επανέλθουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Σχέσεις και στενές συνεργασίες θα ανατραπούν. Πολλά αυτά που ήδη έχετε βάλει στο στόχαστρο σας και επιθυμείτε να σας αλλάξετε και άμεσα. Η ανάγκη σας για εξελίξεις και στα προσωπικά σας αλλά και στην εργασιακή σας ζωή, έχει μεγαλώσει και απαιτούνται πια δράσεις. Ξεκινήστε από τον δικό σας εαυτό και τις ανάγκες του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παλεύετε με τα κύματα και αυτό σας έχει πια κουράσει. Σε όλο αυτό σήμερα και μέχρι την Κυριακή θα είναι σύμμαχος η ν. σελήνη που συντελείται, και σας φωτίσει μυαλό και ψυχή για να ενεργοποιήσετε τις δράσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, που τους βλέπετε σε καθίζηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μόνο που πρέπει να κυνηγήσετε αυτήν την εποχή είναι η αισθηματική σας ζωή, που δείχνει σημάδια βαρεμάρας και απομάκρυνσης από τους αρχ

ικού – συμφωνημένους στόχους. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας του Οκτωβρίου…θα δώσουν τις καλύτερες των όψεων των αργοκίνητων πλανητών, για να λύσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε εριστική ίσως και επιθετική διάθεση. Σίγουρα με τόσους ανάδρομους πλανήτες όλα μπορούν να συμβούν. Μην δώσετε έκταση σε μικρό-καυγάδες και εντάσεις που θα αποσβεστούν από μόνοι τους. Οικογένεια και κάποια κληρονομικά ζητήματα, μπορούν να περιμένουν τον μήνα του Νοεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο μήνας του Σκορπιού στις 23/10 θα ανοίξει με τις καλύτερες ενδείξεις για τα σχέδια σας. Συναισθηματικά είστε από τα λίγα ζώδια που έχετε βρει τις ισορροπίες σας με τον σύντροφο σας και όλα δείχνουν πολύ υποσχόμενα. Σίγουρα και τα οικονομικά έχουν την ίδια διαδρομή. Προσοχή μόνο στα περιττά έξοδα των ημερών.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Οι προσωπικές σας εμμονές μόνο νεύρα και αδιαφορία, εν τέλει μπορούν να φέρουν. Η νέα σελήνη που επηρεάζει άμεσα τα νερά, σίγουρα σας έχει βγάλει ‘έξω από τα δικά σας νερά’! Μην πείτε πολλά. Αντιθέτως χαλαρώστε με τις παρέες σας. Εργασιακά – οικονομικά θέματα, θα σας φέρουν ευχάριστες ειδήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα

 

Αρέσει σε %d bloggers: