Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 04 Μαρτίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις  Σαββάτο 04 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Εύνοια ημέρας: ***

Μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά στο άτομο που σας ενδιαφέρει για να μην χάνετε άλλο τον χρόνο σας με κοιτάγματα μόνο, και διπλωματικά σχόλια. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και τα θετικά αποτελέσματα που περιμένετε.

Ταύρος: Εύνοια ημέρας:**

Ουσιαστικά είστε μόνοι. Δεν υπάρχει κάτι ή κάποιος που να σας εμποδίζει στο να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση, εκτός από τις άσχημες εμπειρίες, που έχετε περάσει. Αυτό είναι μια κατάσταση, που θα πρέπει να την παλέψετε εσείς.

Δίδυμοι: Εύνοια ημέρας: ***

Μην κάνετε και πάλι διπλά παιχνίδια. Αυτοί που έχουν σχέση, και κάτω από αυτόν τον δύσκολο αστρολογικό ουρανό, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεχτικοί, σε αυτά που λένε και κάνουν. Κίνδυνος άμεσων αποκαλύψεων.

Καρκίνος: Εύνοια ημέρας: ***

Μην βάζετε στοίχημα για να βαθιά συναισθήματα σας. Θα το χάσετε. Οι μέρες μέσα στην ζωδιακή εποχή του Ιχθείς, σας βάζουν μπροστά σε νέες γνωριμίες αλλά και προτάσεις,  που ίσως και να σας τραβήξουν τον ενδιαφέρον!

Λέων: Εύνοια ημέρας:**

 Εσείς με τα λόγια που έχετε ανταλλάξει με τον σύντροφο σας, σίγουρα έχετε πληγωθεί. Αυτό είναι και κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρόν, άλλα κάτι φταίει, που θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε.

Παρθένος: Εύνοια ημέρας:***

Έχετε αφεθεί σε έναν νέο έρωτα, που όμως σας έχει αποτραβήξει από τα δικά σας σχέδια και περιβάλλοντα. Δεν πειράζει. Οι μέρες που περνούν θα σας ξαναδώσουν την καθημερινή σας ισορροπία και τους σταθερούς σας ρυθμούς.

Ζυγός: Εύνοια ημέρας:**

Μπορεί στο τώρα να έχετε κάνει όλα αυτά που περνάνε από τις δυνατότητες σας, για να έχετε ευτυχισμένο το ταίρι σας, όμως αφήστε και την άλλη πλευρά, να κάνει και αυτή κάτι για εσάς και την ενέργεια και χρόνο που της προσφέρετε.

 Σκορπιός: Εύνοια ημέρας:**

Δεν χρειάζεται να κολλάτε τόσο πολύ στο παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που σας χαλάει την διάθεση και δεν σας επιτρέπει να ανοιχτείτε σε νέο κόσμο. Από τις επόμενες ημέρες, θα δεχτείτε πολλά νέα άτομα στον περίγυρο σας.

 Τοξότης: Εύνοια ημέρας:**

Εσείς δεν έχετε σκοπό να μεγαλώσετε ποτέ. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, αλλά και σας έχει γίνει πια στάση ζωής. Αυτό όμως δεν κάνει τους τρίτους να σας δίνουν το πράσινο φως στην καρδιά τους.

 

Αιγόκερως: Εύνοια ημέρας:***

 Έχετε μπλέξει το παρελθόν, το παρόν και όλα τα υπόλοιπα. Τα συναισθήματα και η λογική σας, δεν έχουν ξεκαθαρίσει, και το μόνο που συντελείται, είναι να στεναχωριέστε και εσείς και οι άλλοι. Αλλάξτε το.

Υδροχόος: Εύνοια ημέρας:**

Δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια χρόνου για να λύστε τις επαναλαμβανόμενες διαφορές που έχετε μέσα στην σχέση σας. Αυτό που είναι και κάτι που θα σας λυτρώσει. Αφήστε και τους άλλους εκτός.

Ιχθείς: Εύνοια ημέρας:***

Πολλά τα σενάρια που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν δημιουργεί μια ανασφάλεια στον σύντροφο σας. Οι μέρες είναι καλές για να μιλήσετε σε πιο συγκεκριμένο επίπεδο και να βρείτε τις λύσεις που θα σας ενώσουν.