21/06 Εποχή του Καρκίνου. Οι σχέσεις θα πάρουν φωτιά!

21/06  Εποχή του Καρκίνου. Οι σχέσεις θα πάρουν φωτιά!

Στις 21/06 η εποχή των Διδύμων, λήγει και παραχωρεί την θέση της στον Καρκίνο. Μια καινούργια περίοδος που θα ρίξει λάδι στην φωτιά της αγάπης και των σχέσεων… όλων των ειδών.

Κριός: Ο μήνας του Καρκίνου σίγουρα ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές που θα μπορούσαν να υπάρχουν, προκειμένου να δείτε και εσείς πια καθαρά αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε. Οι καλοκαιρινές σας διακοπές είναι κοντά, και το μόνο που απομένει είναι να οργανωθείτε με τον σύντροφο και τους φίλους σας. Τα οικονομικά σας θα είναι υποστηρικτικά και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε όλα αυτά που σκέφτεστε.

Τυχερή ημερομηνία: 17 Ιουλίου

Ταύρος: Με τον κυβερνήτη σας να στέκεται πάνω σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να επισπεύσετε καταστάσεις και σε αισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την νέα Σελήνη του μήνα στον άξονα Καρκίνου και ύστερα, θα έχετε τις πρακτικές ευκαιρίες για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες που είχαν συσσωρευτεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τυχερή ημερομηνία: 10 Ιουλίου

Δίδυμοι: Έχετε πια σχηματίσει την εικόνα για την νέα γνωριμία, που έχει μπει τις τελευταίες εβδομάδες στην ζωή σας. Ο κυβερνήτης σας μέσα στον οίκο σας, σίγουρα θα δώσει μια παραπάνω ώθηση για να εξελιχθούν συναισθήματα και δεσμεύσεις. Οι ταξιδιώτες που αυτήν την εποχή είναι μόνοι τους, δεν αποκλείεται μέσα στον τρέχοντα μήνα, να βρουν κάποιον που να ταιριάξει στο δύσκολο μυαλό τους.

Τυχερή ημερομηνία: 05 Ιουλίου

Καρκίνος: Τώρα που όλα τα άστρα, είναι υπέρ σας και μέχρι να φύγει ο Ήλιος από τον οίκο σας, μπορείτε πολλές καταστάσεις που σας απασχολούν, και σε οποιονδήποτε τομέα, να τις διορθώσετε. Τα προβλήματα του παρελθόντος δεν θα πρέπει πια να τα κουβαλάτε στο τώρα, καθώς σίγουρα γίνονται φρένο στις επιδιώξεις σας. Οι Καρκίνοι που θα ταξιδέψουν μέσα στον Ιούλιο για να δουν τον σύντροφο τους, θα έχουν να περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις – ανακοινώσεις.

Τυχερή ημερομηνία: 11 Ιουλίου

Λέων: Αισθάνεστε ότι υπάρχει διάσπαρτη μια ένταση σε κάθε βήμα σας. Ο Άρης σε ορθή πια πορεία από τον Καρκίνο, σας σπρώχνει για να μιλήσετε για όλα αυτά και σε όλους αυτούς που σας προβληματίζουν, και χωρίς πια άλλες καθυστερήσεις. Οι βεβιασμένες αντιδράσεις του παρελθόντος, δεν σας έβγαλαν τελικά πουθενά. Οι μέρες μεταξύ νέας Σελήνης και Πανσελήνου Ιουλίου, θα σας φωτίσουν σκέψεις για να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, εκεί που χρειάζεται. Ακόμη και στον επαγγελματικό σας τομέα.

Τυχερή ημερομηνία: 18 Ιουλίου

Παρθένος: Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτού του μήνα. Όλες οι αστρολογικές όψεις είναι υπέρ σας, και αυτό θα σας παρουσιάσει ευκαιρίες και εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Αυτοί που προσπαθούν εδώ και καιρό να επανασυνδεθούν με κάποιο ταίρι τους, θα τα καταφέρουν, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, μέσα από επικοινωνίες και αμοιβαίες – λογικές υποχωρήσεις. Τα επαγγελματικά ανοίγματα, ευνοούνται όλο το Καλοκαίρι.

Τυχερή ημερομηνία: 29 Ιουλίου

Ζυγός: Είστε με τα χέρια απλωμένα και περιμένετε να σας αποδοθούν οι ευκαιρίες και τα δώρα του σύμπαντος, για τα οποία έχετε τόσο πολύ προσπαθήσει. Οι Ζυγοί που κάνουν σκέψεις να χωρίσουν από σχέσεις που δεν τους γεμίζουν την καρδιά με αληθινά συναισθήματα, θα το καταφέρουν με τις λιγότερες δυνατές αισθηματικές απώλειες. Σημαντικές εξελίξεις θα έχετε και στα εργασιακά σας, που θα σας βοηθήσουν πρακτικά στις όποιες εκκρεμότητες σας.

Τυχερή ημερομηνία: 09 Ιουλίου

Σκορπιός: Είστε και θα παραμείνετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και αυτό το χρονικό διάστημα του Ιουνίου. Άρης σε θετικές όψεις, θα σας προφέρει έρωτα και χρήμα. Αισθηματικές δυσκολίες, επικοινωνιακές προστριβές πια απομακρύνονται και την θέση τους άμεσα θα πάρουν σκέψεις για εξωτικούς προορισμούς και καλοκαιρινές διακοπές. Ενισχυτικά και τα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την στενότητα των τελευταίων εβδομάδων

Τυχερή ημερομηνία: 07 Ιουλίου

Τοξότης: Είστε ενθουσιώδεις και άκρως επικοινωνιακοί με τα κοντινά σας περιβάλλοντα και αυτό σίγουρα κάνει τους αγνώστους, να θέλουν να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Αυτό θα βοηθήσει τους ελεύθερους να βρουν ίσως και κάποιο ταίρι, που να ταιριάζει στις προδιαγραφές τους. Τα ζευγάρια που μένουν μακριά ( άλλες πόλεις – εξωτερικό ), θα τύχουν συναντήσεων και σχεδίων για το κοινό τους μέλλον. Αυτοί που ψάχνουν για δουλειά θα την έχουν σύντομα.

Τυχερή ημερομηνία: 01 Ιουλίου

Αιγόκερως: Τα δημιουργικά σχέδια που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είναι πραγματικά ένα βήμα πριν γίνουν αληθινά. Συζητήσεις με τον σύντροφο σας θα καταλήξουν σε κοινή συμφωνία, για όλα αυτά που σκέφτεστε να ολοκληρώσετε τις επόμενες εβδομάδες. Ανακούφιση και παρηγοριά θα υπάρξει και για τους χωρισμένους συζύγους, που θα έχουν τελικά την ευκαιρία να ξανασμίξουν, ίσως και καλύτερα από την πρώτη φορά.

Τυχερή ημερομηνία: 17 Ιουλίου

Υδροχόος: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να χαθεί. Όλος ο μήνας του υπόλοιπου Ιουνίου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός αστρολογικά σας εσάς. Η ατμόσφαιρα μέσα στα ζευγάρια θα γίνει πιο θετική. Αυτοί που ζητάνε έναν νέο σύντροφο θα τον έχουν πριν την νέα σελήνη, αλλά και αυτοί που περιμένουν με αγωνία κάποια είδηση για επανασύνδεση θα την έχουν μέσα από τα τρίτα – κοινά τους περιβάλλοντα. Μη ξεχάσετε να σχεδιάσετε και τις Διακοπές σας….όλοι!

Τυχερή ημερομηνία: 20 Ιουλίου

Ιχθείς: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη. Έχετε καταφέρει και έχετε λύσει μια σειρά από προβλήματα, και τώρα άνετα μπορείτε να κάνετε τα καλοκαιρινά σας πλάνα είτε είστε μόνοι, είτε είστε μέσα σε αισθηματική σχέση. Η οικογενειακή σας ζωή είναι κάτι που θα σας απασχολήσει την 4η εβδομάδα του Ιουνίου, με κάποια διαδικαστικά θέματα οικονομικών – περιουσιακών, αλλά τίποτα σοβαρό. Ευχάριστες και οι ειδήσεις, που θα σας έρθουν και στον οικονομικό τομέα.

Τυχερή ημερομηνία: 08 Ιουλίου

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: