24ώρες Αστρολογικές προβλέψεις.Εδώ και Τώρα.Τετάρτη 21/12

 

24 ώρες Αστρολογικές προβλέψεις – Εδώ και Τώρα

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Πολλές οι μπερδεμένες σας σκέψεις για τον άνθρωπο, που τον τελευταίο καιρό σας κάνει έντονο φλερτ. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, και οι απαντήσεις θα έρθουν.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Αν τελικά δεν επιθυμείτε να εμπλακείτε ακόμη, σε σχέση, τότε απλά μην το κάνετε. Μπορείτε να περιμένετε και μέχρι να αισθανθείτε έτοιμοι.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Πολλά τα λόγια που θα σας πλαισιώσουν και θα σας γοητεύσουν. Σκεφτείτε πιο σοφά και μετά πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις, και φυσικά σε χρόνους δικούς σας.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:.Το  μυαλό σας είναι μεταξύ του παρελθόντος που σας έχει πληγώσει …και του παρόντος που σας δελεάζει. Σίγουρα αυτές τις γιορτές θα περάσετε καλά.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Η μόνιμη υπερβολή του ζωδίου σας, ίσως και να έχει πληγώσει το ταίρι σας. Αυτό είναι και κάτι που θα αντιληφθείτε, από την εσωστρεφή συμπεριφορά του.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Αυτό που τελικά θέλετε, απλά πρέπει να το ζητήσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ουδείς από μόνος του, θα διαβάσει το μυαλό και τις επιθυμίες σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Μπορεί κάποια λόγια να σας δυσαρεστήσουν από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην δείξετε την δυσφορία σας. Θα έρθει η ώρα, που θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:. Κάποιος σας σκέφτεται πάρα πολύ έντονα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεί την κατάλληλη ευκαιρία για να σας το δείξει, άμεσα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Τα μάτια σας λένε πολλά. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας το έχει αντιληφθεί. Στιγμές ρομαντικές, σας περιμένουν άμεσα που θα σας δέσουν σαν ζευγάρι.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:    Μην πείτε πολλά αυτές τις ημέρες. Αυτό είναι κάτι που θα σας σώσει από σχόλια και γλώσσες τρίτων. Ο Ερμής δεν υποστηρίζει υπερβολές.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Όλα θα γίνουν έτσι όπως το θέλετε εσείς. Μπορεί τα πράματα κάποιες φορές να καθυστερούν, όμως αν είναι δίκαια… θα γίνουν.

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:. Πολλά τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν αυτό το διάστημα και σας γοητεύουν. Μην δείξετε τον ενθουσιασμό σας. Αφήστε τους τρίτους να σας εκπλήξουν.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: