24 ώρες Αστρολογικές προβλέψεις–Εδώ & Τώρα Δευτέρα 02/01

24 ώρες Αστρολογικές προβλέψεις – Εδώ & Τώρα Δευτέρα 02/01

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Εσείς και το πολύστροφο μυαλό σας, έχετε βρεθεί προ εκπλήξεων. Πάρτε μια ανάσα και κάντε την κίνηση σας. Θα έχει επιτυχία… σίγουρα!

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Αν δεν μπορείτε να είστε μέσα σε σχέσεις, που σας καταπιέζουν ή που δεν σας καταλαβαίνουν, τότε θα πρέπει άμεσα να δράσετε. Μπορείτε και να φύγετε, αν επιθυμείτε. 

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Δεν έχει καμία σημασία αν ο κυβερνήτης σας είναι σε ανάδρομη κίνηση. Εσείς επιβάλλεται, να κρατήσετε την αξιοπρέπεια σας. Είστε από τα πιο έξυπνα και διπλωματικά άτομα.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο, μιας καινούργιας προσωπικότητας που όμως ακόμη, δεν είναι έτοιμη να σας κάνει τις αποκαλύψεις. Λίγη μόνο ακόμη υπομονή.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Πριν κάνετε κάποια δεσμευτική συμφωνία, με τον άνθρωπο σας, καλύτερα θα ήταν  να περιμένετε, να στρώσουν λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας. Θα γίνει αυτό, αν το προσπαθήσετε.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια στις αισθηματικές σας σχέσεις. Αυτό είναι και κάτι που βάζει φραγμούς, σε όσους θέλουν να σας πλησιάσουν.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Οι μέρες είναι  λίγο περίεργες για εσάς. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό. Από την Τρίτη και μετά όλα θα είναι πιο βατά. Περιμένετε λοιπόν.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εσείς και η φήμη του εραστή που έχετε, σίγουρα σας έχουν κάνει να είστε σε μια καλή ψυχολογία αυτό το χρονικό διάστημα. Πράξτε ανάλογα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Κάποιος πρόκειται να σας φλερτάρει πάρα πολύ έντονα. Ίσως και να ανήκει στον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο. Μην κάνετε όμως κάτι παρακινδυνευμένο.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Οι σκέψεις σας, είναι ίδιες με αυτές του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Με τον ανάδρομο πάνω σας, σίγουρα θα έχετε εξελίξεις.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Ένα ξεχωριστό άτομο, έχει την καλή διάθεση να σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία, για να έρθετε επικοινωνιακά πιο  κοντά. Μην κάνετε και εδώ το ίδιο λάθος.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:. Κρατήστε τι χαμόγελο σας ζωντανό. Μπορεί η καρδιά σας, να έχει ένα σωρό λαβωματιές, όμως μην επιτρέψετε σε κανέναν, να το καταλάβει.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: