24 ώρες προβλέψεις – Δευτέρα 09/01

  24 ώρες  προβλέψεις – Δευτέρα 09/01

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ξεκλειδώσει το μυαλό σας. Το επόμενο διάστημα, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα ψυχολογικά και όλα θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό το έχουν πιάσει εδώ και καιρό οι κεραίες σας. Σύντομα και οι αποκαλύψεις.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Εσείς και το κινητό σας έχετε ερωτική σχέση! Αφήστε το και λίγο μακριά σας. Άλλωστε είναι θέμα χρόνου το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας πλησιάσει.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για την παρατεταμένη σας μοναξιά. Οι μέρες με την Πανσέληνο σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Είναι μια μέρα που όλα θα συμβούν. Από το παρελθόν θα έχετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει ερωτική προσέγγιση.

 

 Παρθένος ζώδιο της Γης:  Πολλές οι πιθανότητες σήμερα ή αύριο, το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να κάνει μια διπλωματική κίνηση προς εσάς. Προσέχετε τον αυθορμητισμό σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Ζυγίστε λοιπόν αυτά που σας λένε και μην στέκεστε σε επιπολαιότητες. Κάποιοι ίσως και να προσπαθούν να σας πάρουν λόγια. Υπάρχει και ο ανάδρομος παρόν.

 

 Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Το ταίρι σας έχει σκοπό να σας ζητήσει άμεσα εξηγήσεις για την γενικότερα απόμακρη σας συμπεριφορά. Σκεφτείτε και απαντήστε την αλήθεια σας.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε αυτήν την εποχή σε έναν ασφυκτικό κλοιό καταστάσεων και νέων προσώπων που σας γοητεύουν. Κάποιος νέος έρωτας είναι στα σπάργανα.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Είσαστε μέσα στο μυαλό 2 ατόμων, που σας επιθυμούν ερωτικά. Αυτό από σήμερα, θα αρχίσει να εξελίσσεται προς εσάς. Κρατήστε τους χαμηλούς τόνους.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Αν δεν έχετε κάτι πια που να σας ενδιαφέρει στο άτομο με το οποίο είστε, ίσως έχει έρθει η σωστή στιγμή για να πείτε τις αλήθειες σας ευθέως.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλές προσκλήσεις, που συσχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα. Ίσως και κάτι από τα παλιά να σας θυμηθεί.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: