24 Ώρες προβλέψεις -Τετάρτη 04/01

24 ώρες προβλέψεις – Τετάρτη 04/01

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων, εδώ και τώρα!

 Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Εσείς και η αυστηρή σας φιγούρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για  αισθηματικά πλησιάσματα σε άτομα που δεν τα ξέρετε. Μήπως έτσι, απομονώνεστε?!

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Έχετε πολλά που πρέπει από το πρωί να διευθετήσετε και να λύσετε. Είσαστε ικανοί, και αυτό είναι γνωστό στους κύκλους σας.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Σίγουρα πολλά αυτά που σας αποσυντονίζουν από την πορεία σας, και μέσα σε αυτά και το ταίρι σας και οι απαιτήσεις του. Λίγη υπομονή λοιπόν.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Υπάρχει ένα μυστικό που θα σας αποκαλυφθεί δια τρίτου προσώπου, για μια παλαιά σας σχέση. Ίσως και κάτι που θα δώσει τις αφορμές για επανασύνδεση.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Εσείς και η συμπαγής σας προσωπικότητα, η ΄΄βασιλική΄΄, δεν κάνετε πίσω σε αυτά που πιστεύετε. Τελικά, ας είναι νικητής η αγάπη και όχι η υπερβολή.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Είστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες, που σας κρατάει, πίσω από τον ερωτικό σας δεσμό. Κάντε το σωστότερο σας προγραμματισμό λοιπόν.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθείς, σας παροτρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Το βλέμμα σας και η καρδιά σας, κοιτούν το παρελθόν. Σίγουρα η ελπίδα σβήνει τελευταία. Όμως μην χάνετε τον χρόνο σας, για πολύ ακόμη.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Θα σας περικυκλώσουν πολλά άτομα, αυτές τις ημέρες και μέχρι την Πανσέληνο. Έχετε πολλούς θαυμαστές και κρυφοερωτευμένους.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί αναταραχές, στο παρελθόν και που έχουν πάρει την  απόφαση για χωρισμό, πιθανόν, αυτές τις ημέρες, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.


Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Μπορείτε και να μην απαντήσετε τώρα, στις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και πιο μακροπρόθεσμα. 

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, στην αισθηματική σας πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να γίνεστε υπερβολικοί σε συναντήσεις και επικοινωνίες. Ο ανάδρομος είναι παρόν.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: