24 ώρες προβλέψεις – Τετάρτη 11/01

 

24 ώρες  προβλέψεις – Τετάρτη 11/01

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:

Εσείς είσαστε γενικά το ζώδιο με την μεγαλύτερη αστρολογική εύνοια, αυτής της δύσκολης εποχής. Αυτό θα το δείτε και πρακτικά στην καρδιά, αλλά και στην τσέπη σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: 

Όλα είναι στο δικό σας το χέρι, για να κάνετε τις αλλαγές σας. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει την ανάγκη να έρθει και να σας προτείνει κάποιες βελτιώσεις

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:

Υπάρχετε στον ζωδιακό κύκλο, για να δίνετε χαρά στους υπολοίπους. Αυτό είναι κάτι που θα γοητεύσει κάποιο πρόσωπο, που ήδη έχει οργανώσει τον ερωτικό τρόπο που θα σας πολιορκήσει.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:

Όλα είναι υπ’ατμόν στην ερωτική σας ζωή. Έχετε πολλούς θαυμαστές και αυτό πρώτον σας φτιάχνει την διάθεση και σε δεύτερο επίπεδο, θα βρείτε ίσως και το ιδανικό σας ταίρι.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: 

Είσαστε ανάμεσα σε πολλές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την σχέση σας. Το πιο πιθανόν, αυτό που σας κρατά ακόμη εκεί, είναι η συνήθεια και το βόλεμα.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: 

Είσαστε με το ένα πόδι να φύγετε και το άλλο να μείνετε στην σχέση σας. Οι μέρες αστρολογικά, σας υποστηρίζουν πάντως για να μείνετε και να το προσπαθήσετε παραπάνω.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: 

Έχετε πέσει στα δίχτυα ενός νέου έρωτα, που σας έχει συνεπάρει στα φτερά του. Είναι μια εποχή που θα δείτε πολλούς τομείς της ζωής σας, να αλλάζουν προς το καλύτερο.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:

Είναι μια σειρά από αισθηματικές υποθέσεις, που έχετε αφήσει ανοιχτές από το παρελθόν σας και σας κάνουν να μην μπορείτε, να συνεχίσετε σε κάτι καινούργιο.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:

Προσφορά αγάπης σε υπερβολικό βαθμό θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας έχει κατά αποκλειστικότητα του. Ανταποκριθείτε αντίστοιχα.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:

Ίσως αυτήν την εποχή, να μην έχετε σαν κύρια προτεραιότητα σας τον αισθηματικό τομέα. Αν είστε μέσα σε σχέση, ίσως και το ταίρι σας να διαμαρτυρηθεί.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:

Μια υπέροχη μέρα ξεκινάει για το ζώδιο σας, που θα έχει από τις πρώτες πρωινές ώρες, προτάσεις – προσκλήσεις για διασκέδαση, με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:

Εσείς και τα ιδιαίτερα σας γούστα, ίσως και να κάνετε τον άνθρωπο σας, να μην μπορεί να σας πλησιάσει. Δώστε μια παραπάνω ευκαιρία, σε αυτούς που σας αγαπούν.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: