24 ώρες προβλέψεις – Τετάρτη 17/05

 

24 ώρες  προβλέψεις –  Τετάρτη 17/05

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να βάλετε τις καταστάσεις στις κανονικές τους διαστάσεις. Τίποτα όμως περισσότερο.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Εσείς με τα καταπληκτικά αστρολογικά της εποχής, μπορείτε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς καλείστε να είσαστε παρόντες. Ο άνθρωπος σας, χρειάζεται την προσοχή σας και εκεί πρέπει κατά κύριο λόγο να εστιάσετε.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Δεν θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες, για να πείτε την δική σας θέση. Αφήστε τις καθυστερήσεις και προχωρήστε στο θέμα… τι θέλετε και τι μπορείτε να προσφέρετε.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Διασκεδάστε αυτές τις ημέρες, καθώς ευνοήστε από τουλάχιστον 2 πλανήτες. Αυτό θα σας δώσει και καλύτερη ψυχολογία. για να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε σε αισθηματικά αλλά και εργασιακά.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Εσείς και το περίπλοκο μυαλό σας, κάποιες στιγμές υψώνετε τείχη και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας πλησιάσει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διορθώσετε.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Χρειάζεστε νέο αέρα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανανεώσει μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, που ίσως και να έχει μείνει πολύ  καιρό στάσιμος.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εσείς οι ελεύθεροι, αυτό το Σ/Κ, θα έχετε πολλές και ευχάριστες προσεγγίσεις που ίσως και  να σας γοητεύσουν. Ακόμη και νέοι έρωτες είναι στα σκαριά.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Εσείς και το ύφος σας, κάποιες στιγμές δεν αφήνετε κανέναν να σας πλησιάσει και να εκφράσει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του για εσάς.  Αλλάξτε το.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μια μέρα που θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και άλλα τόσα  που θα δείτε. Φιλτράρετε και μην λέτε πολλά.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Με την Αφροδίτη στον Κριό, το μόνο βέβαιο είναι ότι έχετε γίνει ένας μόνιμος πόλος έλξης, που θα φέρει στον περίγυρο σας, νέο κόσμο που θα σας εκπλήξει.

 

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Όλα είναι δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μην δίνετε και εσείς παραπάνω αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά. Μετά τις 23-05 όλα θα αλλάξουν υπέρ σας.

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: