24 ώρες προβλέψεις EXPRESS –Δευτέρα 13/03

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS –Δευτέρα 13/03

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Κάποιος έχει παράπονα από εσάς. Η οικογένεια σας, έχει να σας δει καιρό, οι φίλοι σας ψάχνουν μάτια, και το ταίρι σας, ζηλεύει αφόρητα.

Ταύρος – ζώδιο της Γης:   Είναι μια μέρα που τα άστρα είναι μόνο ευνοϊκά προς εσάς και τους σκοπούς σας. Η Αφροδίτη στον Κριό, πιθανόν να σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας αγάπη.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Μην λέτε τόσα πολλά σε άτομα που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε γνωρίσει. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε εσείς, πρώτοι, ποιον θέλετε.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Όλα έχουν μια ρευστότητα, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Αυτό έχει να κάνει με τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τις μεταξύ σας εντάσεις.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Το να είστε συνεχώς σε μια αγωνία, για το τι θα κάνει το ταίρι σας, μόνο καθυστερεί την δική σας ζωή. Μην χάνεστε μέσα στις ζωές των άλλων.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Είναι μια δημιουργική περίοδος, που θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας, που θα σας λύσουν τα εμπόδια, σε κάθε άλλο τομέα της ζωής σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Κάποιο πρώην ταίρι σας, έχει την ανάγκη να σας δει και να σας ζητήσει κάποιες εξηγήσεις. Σκεφτείτε, τι μπορεί να υπάρχει πίσω από αυτήν την κίνηση.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Περνάτε απαρατήρητοι αυτήν την εποχή, από τα φλέρτ και τις προτάσεις, που υπάρχουν γύρω σας. Ίσως η ψυχολογία σας, δεν είναι ακόμη έτοιμη για κάτι νέο.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Η πολύτιμη συμβουλή σας, θα χρειαστεί σε κάποιον καλό σας φίλο. Είναι μια εποχή που και εσείς αισθάνεστε ότι έχετε πολλά να δώστε.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μπορεί το μυαλό σας να είναι σε κάποιες παλιές σας υποθέσεις, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να κλείνετε τα μάτια, σε οτιδήποτε καλό σας πλησιάζει.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Οι αλλαγές είναι μπροστά σας, και σας κλείνουν το μάτι. Αυτό σημαίνει ότι μια ανανέωση μέσα στην σχέση σας, θα σας χρειαζόταν.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Είσαστε γεμάτοι από άσχημες εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος και αυτό σαν γεγονότα σας βάζει παντού εμπόδια. Λοιπόν ξεπεράστε τα.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: