24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Δευτέρα 23/01

 

24 ώρες  προβλέψεις EXPRESS–  Δευτέρα 23/01

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε τόσα πολλά να πείτε και να κάνετε αυτές τις ημέρες, που έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τον σύντροφο σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Οι προτάσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Η δυναμική της προσωπικότητας σας και ο ασταμάτητος λόγος σας, ίσως και να έχουν τρομάξει κάποια άτομα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Μόνο μπερδέματα, έχει επιφέρει ο έντονη κριτική σας, στο άτομο που αγαπάτε. Δεν είναι όλοι ίδιοι, και διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Πάρτε λοιπόν εσείς τις πρωτοβουλίες και λύστε τις διαφορές, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Θα σας γλίτωνε από πολλά.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Εσείς και η άνεση του λόγου σας, έχτε γοητεύσει κάποιον, που μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα …θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Διαπιστώνετε ότι όλα έχουν αλλάξει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό το λέει και ο άνθρωπος σας. Σκεφτείτε τι σας λείπει και συζητήστε το ανοιχτά.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν σας χρειάζονται οι παροτρύνσεις από τους τρίτους, για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι θα πρέπει άμεσα να διορθώσετε.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Από το πρωί θα υπάρξουν κάποιες αψυχολόγητες εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Αυτό ακουμπάει κάποιες παλιότερες ιστορίες του παρελθόντος.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Υπάρχει πια πλήρη ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας οδηγήσει και στα επόμενα βήματα.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Όλα κινούνται σύμφωνα, με τους δικούς σας ρυθμούς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει σαν ψυχολογία να ανεβεί.    

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: