24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Κυριακή 26/03

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Κυριακή 26/03

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Καλό θα ήταν μέχρι να λήξει το φαινόμενο της Νέας Σελήνης 28-03, πάνω στον δικό σας άξονα, να μην πείτε πολλά από τα σχέδια σας, και έτσι ώστε να μην εκτεθείτε.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Έχετε δικαίωμα στην χαρά και στην αγάπη. Αν τελικά είσαστε με κάποιον άνθρωπο που δεν σας τα προσφέρει, τότε μάλλον η επιλογή σας είναι λαθεμένη.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Είσαστε μέσα σε όλα εσείς. Αυτά που συντελούνται μέσα στην ζωή σας, είναι δικά σας αποτελέσματα, και σίγουρα αισθάνεστε δικαιωμένοι.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Μπορείτε και να μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο αυτές τις ημέρες. Αν δεν έχετε διάθεση, απλά ασχοληθείτε με πράματα που θα σας φτιάξουν το κέφι.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Έχετε πάρει πολλά διδάγματα από το παρελθόν σας. Τώρα καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί, με τις αισθηματικές σας επιλογές.

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Ο σύντροφος σας περιμένει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, έτσι ώστε να λυθούν μια και καλή. Αν τελικά έτσι πρέπει να γίνει, μην το διστάσετε καθόλου.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:   Είναι όλα σε μια κατάσταση αναμονής στην ζωή σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα ιδανικά και στα θέλω σας.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Κάποιος από το παρελθόν, θα σας ψάξει και θα θελήσει, να σας πλησιάσει, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, έτσι ώστε να σας πείσει για τα αισθήματα του.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης. Αυτό που έχετε να περιμένετε, είναι χρήμα και πολλή αληθινή αγάπη.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Μη πιέζεστε και μην πιέζετε κανέναν. Είσαστε σε μια κατάσταση που όλα μπορούν να ανατραπούν, ανα πάσα ώρα και στιγμή. Αφήστε τις καταστάσεις να τρέξουν.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Μπορείτε να κάνετε τις προσωπικές σας εξηγήσεις στον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται πια ούτε να τσακώνεστε, ούτε και να δημιουργούνται χάσματα.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Υπάρχει μια καλή εξέλιξη στον αισθηματικό σας τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να σταθείτε στον ύψος των περιστάσεων.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: