24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Πέμπτη 23/02

24 ώρες  προβλέψεις EXPRESS – Πέμπτη  23/02

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Διαπιστώνετε ότι όλα έχουν αλλάξει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό το λέει και ο άνθρωπος σας. Σκεφτείτε τι σας λείπει και συζητήστε το ανοιχτά.

Ταύρος – ζώδιο της Γης:   Αυτά που έχουν να σας πουν θα σας εκπλήξουν. Κάποιος από το παρελθόν σας, σας ψάχνει και θέλει να σας κάνει τις προτάσεις του.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:Υπάρχει πια πλήρη ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας οδηγήσει και στα επόμενα βήματα.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:Από το πρωί θα υπάρξουν κάποιες αψυχολόγητες εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Αυτό ακουμπάει κάποιες παλιότερες ιστορίες του παρελθόντος.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:Δεν σας χρειάζονται οι παροτρύνσεις από τους τρίτους, για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι θα πρέπει άμεσα να διορθώσετε.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Έχετε τόσα πολλά να πείτε και να κάνετε αυτές τις ημέρες, που έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τον σύντροφο σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα Μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριοςς, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Οι προτάσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:Η δυναμική της προσωπικότητας σας και ο ασταμάτητος λόγος σας, ίσως και να έχουν τρομάξει κάποια άτομα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Μόνο μπερδέματα, έχει επιφέρει ο έντονη κριτική σας, στο άτομο που αγαπάτε. Δεν είναι όλοι ίδιοι, και διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

 

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:Όλα κινούνται σύμφωνα, με τους δικούς σας ρυθμούς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει σαν ψυχολογία να ανεβεί.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:Εσείς και η άνεση του λόγου σας, έχετε γοητεύσει κάποιον, που μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα …θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Πάρτε λοιπόν εσείς τις πρωτοβουλίες και λύστε τις διαφορές, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Θα σας γλίτωνε από πολλά.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: