24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Παρασκευή 17/03

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Παρασκευή 17/03

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν είναι όνειρο αυτό που ζείτε, αλλά πραγματικότητα. Αν όχι τώρα μέσα στις επόμενες ώρες –μέρες. Κάποιος που ακόμη σας αγαπά, θα σας πλησιάσει και θα κάνει κίνηση επανασύνδεσης.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Και εσείς οι ίδιοι βλέπετε ότι αυτός ο δεσμός που έχετε, δεν τραβάει. Σίγουρα υπάρχει η συνήθεια και η συμπάθεια, όμως σκεφτείτε τελικά, αν αυτό επιθυμείτε να έχετε…,μόνο.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Είσαστε πια απελευθερωμένοι από το παρελθόν, που τόσο σας απογοήτευσε. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας, έχει πολλά ακόμη να σας φέρει.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Ο άνθρωπος σας, μάλλον έχει πάρει την τελική απόφαση να σας κάνει προτάσεις για το μέλλον σας

.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Μπορεί να ρίχνετε κάποια βλέμματα στο παρελθόν, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είσαστε μόνοι σας. Όλα θα αλλάξουν όμως από τις επόμενες ημέρες.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Οι δράσεις και τα λόγια σας, έχουν συγκινήσει το άνθρωπο σας, που μέσα στο επόμενο διάστημα του Μαρτίου, έχει κάτι σημαντικό να σας εξομολογηθεί.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Από το τρίτο δεκαήμερου του Μαρτίου, και μέχρι τις αρχές του Απριλίου, θα έχετε ειδήσεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σας ξεσηκώσουν ευχάριστα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εσείς είστε για μεγάλη και ποιοτική ζωή. Αυτό είναι και κάτι, που δεν θα πρέπει σε κανέναν τελικά, να επιτρέψετε να σας το χαλάσει.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε ίσως στην καλύτερη σας φόρμα, και αυτό έχει να κάνει με τον νέο έρωτα, που έχει φωλιάσει μέσα στην καρδιά σας.  Και το χρήμα πλησιάζει.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μπορείτε όποτε εσείς κρίνετε, να ανοίξετε μια πιο σοβαρή κουβέντα με τον άνθρωπο σας, και να λύσετε όλες αυτές τις παλιές διαφορές που έχετε.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Κοιτάξτε το μέλλον σας με περισσότερη σκέψη. Θα έχετε οικονομικές αποδοχές και επιτυχίες, που όλα θα τροποποιηθούν.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Από την ώρα που ο Ήλιος θα φύγει από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά τι ζητάτε από τον άνθρωπο σας.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: