24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Σαββάτο 21/01

 

24 ώρες  προβλέψεις EXPRESS – Σαββάτο 21/01

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε την καλύτερη διάθεση σήμερα, για να κάνετε πολλά πράματα για εσάς και τον άνθρωπο σας. Το χρήμα είναι κοντά.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Τις σκέψεις που κάνετε για την σχέση σας, καλό θα ήταν πριν βγει αυτός ο μήνας, να τις εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο σας.   

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Ο σύντροφος σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι περιμένει από εσάς. Ίσως μια πιο σοβαρή πρόταση – δέσμευση.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Με αυτήν την καλή αστρολογική εποχή, να σας υποστηρίζει, εσείς μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Είναι πολλά τα θέματα, μέσα στο  μυαλό σας. Έχετε αφήσει και κάποιες ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν, που πρέπει να κλείσετε.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Δεν είστε εσείς αυτοί που θα ακολουθήσετε την ροή των πραμάτων. Εσείς είστε αυτοί που χαράσσουν τους δρόμους προς την επιτυχία.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Είναι μια μέρα που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Πολλές οι παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αυτήν την εποχή και αυτό σας φτιάχνει κατά πολύ την διάθεση. Αυτό θα το δείτε και σε επίπεδο φλερτ.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Οι τριγύρω σας και ειδικά ο σύντροφος σας, σας χρειάζεται. Δηλώστε το παρόν σας άμεσα.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Αφήστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν να ξεχαστούν από την μνήμη σας. Τα άστρα είναι υποστηρικτικά σας δίνουν ευκαιρίες αγάπης.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Εσείς και το ταίρι σας, έχετε πάρει την απόφαση για περαιτέρω δεσμεύσεις, μέσα σε αυτόν τον Χειμώνα.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Καλείστε για ακόμη μια φορά να δώσετε εξηγήσεις για την περίεργη – προβληματική σας συμπεριφορά, μέσα στον δεσμό σας.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: