24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Σαββάτο 25/03

 

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Σαββάτο 25/03

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε σε μια κατάσταση αναμονής, που το μόνο που ζητάτε είναι να πάρετε τις σωστές και αληθινές απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας, που τόσο πολύ σας έχει μπερδέψει.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Δεν είστε από τα ζώδια που ξεχνάνε εύκολα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε πιο ειλικρινά και ανοιχτά, στον άνθρωπο σας και θα δείτε ότι όλα θα καλυτερέψουν.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Μην βάζετε στοίχημα, ούτε κάν με τον εαυτό σας, θα το χάσετε. Είναι οι μέρες τόσο δύσκολες και μπερδεμένες που καλό θα ήταν, να μην ανοίγεστε πολύ, ειδικά σε νέα πρόσωπα.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού:  Αν δεν είστε ακόμη σίγουροι για τα συναισθήματα σας, ίσως και να πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, για να πάρει αποφάσεις.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί με αυτά που ζητάτε. Το άτομο που σας αγαπάει θα σας το προσφέρει σε στιγμή, που δεν θα το περιμένετε.

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Η αγάπη απαιτεί θυσίες και εσείς είστε από τα ζώδια που έχετε την καλή πρόθεση να προσφέρετε και χρόνο και αισθήματα, προκειμένου η σχέση να είναι ποιοτική και για τις δύο πλευρές.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:   Εσείς είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια, στον έρωτα. Το μόνο που επιθυμείτε είναι αυτήν την εποχή, να έχετε την ηρεμία σας, και μακριά από αρρωστημένες καταστάσεις.

 

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Αν όλα ήταν τέλεια μέσα στην σχέση σας, εσείς δεν θα λοξοκοιτούσατε. Αυτό είναι πάντως και κάτι που θα πρέπει να αρχίσει να σας προβληματίζει.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ανασφάλεια για όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Καλό θα ήταν να μιλήσετε με τον σύντροφο σας και να λύσετε τις όποιες εκκρεμότητες.

 

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης:  Αν δεν θέλετε να βρίσκεστε μέσα σε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν το καλύτερο θα ήταν, να απομακρυνθείτε άμεσα και να μην μπλοκάρετε την ζωή της δική σας, αλλά και της άλλης πλευράς.

 

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε τις συμβουλές κανενός. Εσείς ξέρετε επακριβώς τι πρέπει να διορθώσετε μέσα στον δεσμό σας, αλλά και τι πρέπει ακόμη να προσφέρετε στον άνθρωπο σας.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:  Μην πιέζετε τον εαυτό σας, για να είστε αρεστοί στον άνθρωπο σας, αλλά και στα περιβάλλοντα του. Αυτοί είστε και σε όποιον αρέσετε τελικά.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: