24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τετάρτη 22/02

24 ώρες  προβλέψεις EXPRESS – Τετάρτη  22/02

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε πολλά που πρέπει από το πρωί να διευθετήσετε και να λύσετε. Είσαστε ικανοί, και αυτό είναι γνωστό στους κύκλους σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:   Εσείς και η αυστηρή σας φιγούρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για  αισθηματικά πλησιάσματα σε άτομα, που δεν τα ξέρετε. Μήπως έτσι, απομονώνεστε?!

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:
Θα σας περικυκλώσουν πολλά άτομα, αυτές τις ημέρες και μέχρι την Ηλιακή έκλειψη. Έχετε πολλούς θαυμαστές και κρυφοερωτευμένους.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Εσείς και η συμπαγής σας προσωπικότητα, η ΄΄ιδιαίτερη΄΄, δεν κάνετε πίσω σε αυτά που πιστεύετε. Τελικά, ας είναι νικητής η αγάπη και όχι η υπερβολή.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Μπορείτε και να μην απαντήσετε τώρα, στις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και πιο μακροπρόθεσμα.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Σίγουρα πολλά αυτά που σας αποσυντονίζουν από την πορεία σας, και μέσα σε αυτά και το ταίρι σας και οι απαιτήσεις του. Λίγη υπομονή λοιπόν.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Η Αφροδίτη μέσα από τον Κριό, σας παροτρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, στην αισθηματική σας πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να γίνεστε υπερβολικοί σε συναντήσεις και επικοινωνίες.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Το βλέμμα σας και η καρδιά σας, κοιτούν το παρελθόν. Σίγουρα η ελπίδα σβήνει τελευταία. Όμως μην χάνετε τον χρόνο σας, για πολύ ακόμη.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Είστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες, που σας κρατάει, πίσω από τον ερωτικό σας δεσμό. Κάντε το σωστότερο σας προγραμματισμό λοιπόν.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί αναταραχές, στο παρελθόν και που έχουν πάρει την  απόφαση για χωρισμό, πιθανόν, αυτές τις ημέρες, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Εσείς είστε οι πιο ευνοημένοι καθώς όλα τα άστρα θα σας κάνουν τα χατίρια. Σε αυτό μπορεί και να συγκαταλέγεται μια επιστροφή πρώην συντρόφου….αγαπημένου.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: