24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τετάρτη 22/02

24 ώρες  προβλέψεις EXPRESS – Τετάρτη  22/02

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε πολλά που πρέπει από το πρωί να διευθετήσετε και να λύσετε. Είσαστε ικανοί, και αυτό είναι γνωστό στους κύκλους σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:   Εσείς και η αυστηρή σας φιγούρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για  αισθηματικά πλησιάσματα σε άτομα, που δεν τα ξέρετε. Μήπως έτσι, απομονώνεστε?!

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:
Θα σας περικυκλώσουν πολλά άτομα, αυτές τις ημέρες και μέχρι την Ηλιακή έκλειψη. Έχετε πολλούς θαυμαστές και κρυφοερωτευμένους.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Εσείς και η συμπαγής σας προσωπικότητα, η ΄΄ιδιαίτερη΄΄, δεν κάνετε πίσω σε αυτά που πιστεύετε. Τελικά, ας είναι νικητής η αγάπη και όχι η υπερβολή.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Μπορείτε και να μην απαντήσετε τώρα, στις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και πιο μακροπρόθεσμα.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Σίγουρα πολλά αυτά που σας αποσυντονίζουν από την πορεία σας, και μέσα σε αυτά και το ταίρι σας και οι απαιτήσεις του. Λίγη υπομονή λοιπόν.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Η Αφροδίτη μέσα από τον Κριό, σας παροτρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, στην αισθηματική σας πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να γίνεστε υπερβολικοί σε συναντήσεις και επικοινωνίες.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Το βλέμμα σας και η καρδιά σας, κοιτούν το παρελθόν. Σίγουρα η ελπίδα σβήνει τελευταία. Όμως μην χάνετε τον χρόνο σας, για πολύ ακόμη.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Είστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες, που σας κρατάει, πίσω από τον ερωτικό σας δεσμό. Κάντε το σωστότερο σας προγραμματισμό λοιπόν.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί αναταραχές, στο παρελθόν και που έχουν πάρει την  απόφαση για χωρισμό, πιθανόν, αυτές τις ημέρες, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Εσείς είστε οι πιο ευνοημένοι καθώς όλα τα άστρα θα σας κάνουν τα χατίρια. Σε αυτό μπορεί και να συγκαταλέγεται μια επιστροφή πρώην συντρόφου….αγαπημένου.

Αρέσει σε %d bloggers: