24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τρίτη 04/04

 

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τρίτη 04/04

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Οι σκέψεις που κάνετε δεν είναι και οι καλύτερες.  Βάλτε τα πάντα στις διαστάσεις τους και  μην ζείτε καταστάσεις …που δεν είναι δικές σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Δοκιμάστε να μην πείτε τίποτα αυτές τις ημέρες, που όλα τείνουν προς την ένταση και την παρεξήγηση. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθούν οι ευκαιρίες για διευκρινήσεις.

 

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Μην πιέζεστε και σίγουρα μην επιτρέπετε και εσείς σε κανέναν, τρίτο, να σας παρεμποδίσει στις δράσεις σας.

 

 

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού : Οι μέρες μέχρι να φύγει η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, σας φέρνουν μπροστά σε ημιτελείς καταστάσεις, που θα πρέπει πια να δείτε πιο καθαρά. Επίσης, μην παραμελείτε την εργασία σας.

 

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε αυτήν την εβδομάδα, και με πιο μεγάλη ένταση, να οργανώσετε τα προγράμματα σας από κοινού με τον άνθρωπο σας. Χρήμα και άνεση, στο καθοδόν.

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Έχετε δεχτεί σκληρή κριτική από τους ανθρώπους γύρω σας, για όλα αυτά που κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Αν αυτό σας στεναχωρεί, μην εκθέτετε τότε άλλο τον εαυτό σας.

 

 

 Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Πολλές οι προτάσεις που θα έχετε από φίλους και γνωστούς για να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

 

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Εστιάστε σε αυτά που σας ενοχλούν και μην χάνετε τον καιρό σας. με άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ενδιαφέρουν. Οι ειδήσεις. που θα έχετε για ένα νομικό – περιουσιακό θέμα, θα σας λύσουν τα χέρια.

 

 

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:  Κάντε πιο συγκεκριμένο, μέσα στο κεφάλι σας τι είναι αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε άμεσα. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει, και μια μικρή περίοδο μοναξιάς.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Έχετε καταπιαστεί αυτό το διάστημα, με υποθέσεις του παρελθόντος. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείτε να το επεκτείνετε. όμως και μέσα στον Απρίλιο.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Η θέση και οι προτάσεις σας. είναι πια ξεκάθαρες, για το τι επιθυμείτε μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά ο σύντροφος σας έχει άλλα σχέδια, τότε πάρτε άμεσα καθοριστικές αποφάσεις.

 

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού:  Οι μέρες έχουν πολλά να σας φανερώσουν. Αυτό μπορεί και να σημαίνει κάποια μυστικά από την ζωή του συντρόφου σας, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε.

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: