24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τρίτη 21/03

 

24 ώρες προβλέψεις EXPRESS – Τρίτη 21/03

 

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Τρέξτε να σβήσετε τις φωτιές που βάλατε, στον δεσμό σας. Τα νυχτοπερπατήματα, θα  πρέπει να τερματιστούν, αν θέλετε να έχετε σοβαρή αντιμετώπιση.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Μυαλό και συναισθήματα, είναι αντίθετα. Η καρδιά θέλει να γυρίσει στο παρελθόν και το μυαλό, κάνει ότι μπορεί για να το αποφύγει.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Εσείς είναι αδύνατον, να δεχτείτε έτσι εύκολα την άποψη των τρίτων. Μέχρι τότε, η σχέση σας χρειάζεται την βοήθεια σας, για να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Δοκιμάστε και τον διπλωματικό λόγο, προς τον σύντροφο σας, που είναι πεισματάρης. Το πιο πιθανόν είναι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Οι σκέψεις σας είναι δίπλα σε ένα νέο φλερτ που έχει προκύψει από την  μεριά της εργασίας σας. Δύσκολος συνδυασμός, αλλά προσπαθήστε το.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Αλλού είναι η φωτιά και αλλού  κοιτάτε. Το παρελθόν σας, κατά καιρούς σας αναστατώνει και μάλλον χωρίς λόγο. Δείτε τι θα κάνετε.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Διατηρείστε την νηφαλιότητα και την ευγένεια σας, σε ότι και να σας πουν. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, μόνο παρεξηγήσεις φέρνουν.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Μην κάνετε τον Κινέζο, όταν σας ρωτάει ένα καινούργιο πρόσωπο, αν έχετε σχέση. Πείτε την αλήθεια, θα γλυτώσετε πολλά αργότερα.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Εσείς και το ερωτικό σας χαμόγελο, έχετε ρίξει στα δίκτυα σας έναν καινούργιο άνθρωπο, που ίσως και τελικά να είναι ο ιδανικός.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μην πηγαίνετε με τα νερά κανενός, απλά και μόνο για να είστε αρεστοί. Αυτό που έχει σημασία, είναι να σας θέλουν για αυτό που είστε.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Μπορείτε να πείτε αυτό, που πιστεύετε χωρίς να θίγετε κανέναν. Είστε ξεχωριστά ζώδια, και αυτό ζητάτε να έχετε και γύρω σας.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Ο άνθρωπος σας έχει κάποια προβλήματα, που θα τα συζητήσει μαζί σας. Είστε το πιο σοφό ζώδιο, δώστε τις ανάλογες συμβουλές σας.

 

Αρέσει σε %d bloggers: